Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:38 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PD-L-istii constanteni, dispusi sa doneze pentru Haiti

ro

03 Feb, 2010 04:40 789 Marime text
Democrat-liberalul Dănuţ Liga le-a propus luni deputaţilor PD-L să strângă fonduri pentru sinistraţii din Haiti. Parlamentarii pedeliştii au fost de acord să doneze bani în funcţie de posibilităţi, până la sfârşitul acestei săptămâni.

Potrivit declaraţiilor deputatului Constantin Chirilă, prim-vicepreşedintele PD-L Constanţa, şi teledonul de la Realitatea TV a fost organizat tot la iniţiativa democrat-liberalilor, cărora le-au venit în ajutor anumite ONG-uri, dar s-a renunţat la continuarea proiectului pentru că se pare că jumătate din suma strânsă a revenit televiziunii: „Nu ştiu care a fost procedura de au luat şi ei o parte din bani, dar noi nu am mai fost de acord să mai continuăm cu ei". Chirilă a mai precizat că aceleaşi ONG-uri le vor fi alături pentru demararea unei acţiuni de ajutorare în sensul strângerii de fonduri pentru construirea unor case în Haiti. „Se va face o evaluare şi se va vedea ce bani sunt necesari. Fiecare democrat-liberal din organizaţie va dona câţi bani va dori", a mai precizat deputatul liberal.

Teoretic, după cum s-a anunţat la centru, acţiunea de strângere de fonduri ar trebui să se finalizeze la sfârşitul acestei săptămâni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii