Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:07 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PD-L Constanta va strange 40.000 de semnaturi pentru Traian Basescu

ro

03 Oct, 2009 03:26 1340 Marime text

La Năvodari a avut loc ieri după-amiază, întâlnirea reprezentanţilor organizaţiilor locale PD-L din Colegiul uninominal nr. 1.

A fost o întâlnire de pre-campanie, în care s-au pus la cale detaliile despre campania ce va începe de la 23 octombrie. La întâlnire au participat membri ai Biroului Permanent Judeţean, alături de reprezentanţi ai organizaţiilor locale PD-L din colegiu. Printre organizaţiile reprezentate s-au numărat cele din Năvodari, Corbu, Cogealac, Lumina, Ovidiu, Poarta Albă. De asemenea, la discuţii au fost prezenţi Ovidiu Bocai, primarul oraşului Ovidiu, Vasile Delicoti, primarul comunei Poarta Albă. A fost prezent şi primarul PNŢCD din Colgealac, Cati Hristu, semn că parteneriatul ţărăniştilor cu PD-L funcţionează. La discuţii s-a discutat şi despre demararea acţiunii de strângere de semnături pentru susţinerea lui Traian Băsescu la prezidenţiale, care va începe după ce acesta îşi va anunţa candidatura. Tema generală a dialogului a fost mobilizarea în vederea obţinerii unor rezultate cât mai bune la prezidenţiale. Pedeliştii au ca sarcină strângerea unui număr de 40.000 de semnături pentru susţinerea lui Traian Băsescu în cursa pentru Cotroceni. Astfel de întâlniri regionale vor mai urma la Hârşova şi Cernavodă.

Democrat-liberalii constănţeni se reunesc astăzi, din nou, în şedinţa Biroului Permanent Judeţean, de la ora 10.30. Se pare că tema întrunirii o constituie nominalizările pentru funcţiile de conducere ale descentralizatelor, rămase libere după ieşirea PSD de la guvernare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 04 Oct, 2009 07:29 Cel mai bun partid politic castiga prezidentialele !