Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:25 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parlamentarii PD-L la intalniri preelectorale

ro

26 Sep, 2009 03:18 993 Marime text

Democrat-liberalii constănţeni s-au întrunit vineri seară în şedinţa Biroului Permanent Judeţean pentru a pune la cale ultimele detalii cu privire la şedinţa Colegiului Director al PD-L Constanţa ce se va desfăşura astăzi, la Casa de Cultură.

Practic, pedeliştii constănţeni şi-au împărţit între ei sarcinile şi rolurile pe care le vor avea în cadrul întrunirii. Preşedintele organizaţiei judeţene PD-L Constanţa, Mircea Banias, va cel care va prezenta raportul de activitate al filialei. La reuniune vor fi prezente şi organizaţiile interne ale PD-L Constanţa: organizaţia de femei, de pensionari, de studenţi, cât şi filialele din teritoriu. Secretarul general al PD-L Constanţa, Mihai Petre, ne-a declarat că toată lumea a confirmat prezenţa la şedinţa de astăzi.

Unul dintre subiectele discutate în cadrul BPJ a fost cel privind campania pentru alegerile prezidenţiale. Democrat-liberalii vor începe de săptămâna viitoare întâlnirile de pre-campanie în teritoriu. În colegiile în care PD-L are parlamentari, vor participa la întâlniri şi aceştia. Practic, deputaţii Maria Stavrositu, Zanfir Iorguş, Titi Chirilă şi senatorul Mircea Banias vor fi prezenţi în colegiile uninominale în care au fost aleşi, dar nu numai, pentru a se întâlni cu oamenii. Campania propriu-zisă pentru alegerile prezidenţiale va fi demarată pe data de 23 octombrie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii