Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:44 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Matei şi Elena Frâncu au tăiat panglica Noua sală de sport, inaugurată la Năvodari (galerie foto)

ro

11 Jul, 2011 00:00 2078 Marime text
cap_3.jpgPrimarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei şi şefa Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa, Elena Frâncu, au inaugurat, sâmbătă, noua sală de sport cu o capacitate de peste 150 de locuri, situată pe strada Stadionului.

Sala a fost construită pe un teren de 3.300 metri pătraţi, pus la dispoziţie de primărie, suprafaţa construită fiind de 1.627 metri pătraţi. Dotarea sălii de sport a fost făcută de către Primăria Năvodari, la iniţiativa primarului Nicolae Matei. Pentru executarea acesteia, Primăria a depus dosarul de finanţare la Compania Naţională de Investiţii. Dosarul a fost acceptat, sala de sport fiind făcută cu fonduri 100% nerambursabile. „Este un demers al nostru, un efort încununat cu succes şi nu putem decât să ne declarăm mulţumiţi de faptul că acest proiect a fost acceptat, iar acum el este şi finalizat, pentru ca locuitorii oraşului să poată beneficia de o sală de sport modernă", a spus primarul Nicolae Matei. Edilul a mai precizat că, pe viitor, pe terenul rămas liber din vecinătatea sălii, este posibil să se mai amenajeze şi două terenuri de tenis de câmp, un teren de fotbal acoperit, dar şi un bazin de înot. Suprafaţa de joc are 40 metri lungime şi 20 metri lăţime, terenul fiind prevăzut şi cu suprafeţe de siguranţă. Capacitatea sălii este de 153 locuri, putând fi extinsă la 220 locuri, existând printre acestea şi locuri special amenajate pentru persoanele cu handicap. Sala de sport mai este dotată cu o tabelă electronică programabilă pentru meciuri de handbal, baschet, volei, fotbal de sală, poartă handbal, sistem mobil complet pentru baschet, mingi, patru vestiare, cu toate dotările necesare, un cabinet medical şi un depozit de materiale sportive.

La inaugurare au mai fost prezenţi reprezentanţi ai administraţiei locale, dar şi câteva sute de locuitori ai oraşului şi sportivi de la secţiile de handbal, volei şi box ale Clubului Sportiv Năvodari. Aceştia din urmă au disputat câteva meciuri demonstrative pentru cei prezenţi la eveniment, iar pentru locutorii oraşului s-a organizat şi un campionat de tenis de masă, unde s-au pus la bătaie premii în valoare totală de 1.800 de lei. Câştigătorul competiţiei, Aurelian Jecu (30 ani) a primit 1.000 de lei, ocupantul locului secund, Dorian Negoi (38 ani) a câştigat 500 de lei, în timp ce poziţia a treia, ocupată de Adrian Chizdăveanu (30 ani) a fost premiată cu 300 de lei. Cel mai tânăr jucător, Matei Alexandru, în vârstă de 14 ani, a primit o diplomă. Cei trei câştigători au mai primit, pe lângă sumele de bani, cupe, medalii şi diplome de participare. Câştigătorul competiţiei a mai disputat apoi şi o partidă de tenis cu primarul Nicolae Matei. Meciul a fost câştigat de primarul Matei, care s-a declarat încântat de competiţie şi a precizat că va organiza şi alte evenimente de acest gen, unde, de asemenea, va contribui la asigurarea premiilor puse în joc.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii