Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:26 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mincă se duce cu executorul peste Tusac

ro

05 Dec, 2011 01:00 1452 Marime text
cap_6.jpgViceprimarul Mangaliei cu atribuţii de primar interimar, conservatorul Ion Mincă, se va duce marţi la Primărie cu executorul judecătoresc.

PC-istul spune că a luat această decizie pentru a putea pune în aplicare ordinul prefectului Claudiu-Iorga Palaz în ceea ce îl priveşte. De când reprezentantul Guvernului în teritoriu l-a suspendat pe Claudiu Tusac şi l-a desemnat pe Ion Mincă să asigure interimatul la Mangalia, pesediştii nu i-au permis accesul în sediu. Ba, mai mult, Consiliul Local s-a întrunit şi a ales un alt viceprimar, în persoana lui Sorin Andrei. Cu trei viceprimari şi un primar eliberat din funcţie, dar omniprezent la Primărie, situaţia în Mangalia nu este deloc paşnică. „Eu sunt îndreptăţit să ocup acum fotoliul de primar interimar, pentru că aşa spune ordinul prefectului. Din câte ştiu, hotărârea prin care Sorin Andrei a fost ales viceprimar nu a ajuns la Prefectură. Dacă domnul prefect se decide să o accepte sau să o atace, nu ştiu. Ştiu doar că până atunci, eu sunt viceprimar cu atribuţii de primar interimar. M-am săturat să nu fiu lăsat să-mi fac treaba. Aşa că mă duc marţi cu executorul", a declarat Ion Mincă.

Liderul PC Constanţa s-a întâlnit la finele săptămânii trecute şi cu preşedintele de onoare al formaţiunii politice, Dan Voiculescu. Din spusele lui Mincă, Voiculescu l-a încurajat în lupta sa cu Tusac şi l-a asigurat de întregul său sprijin.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii