Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:24 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maria Stavrositu „Mazare se vrea in fata"

ro

04 Feb, 2010 03:06 2216 Marime text
cap_4.jpgInvitată la emisiunea „Fabrica" de la Realitatea TV, deputatul PD-L, Maria Stavrositu, a precizat, la momentul în care a fost întrebată ce părere are despre anunţul pe care primarul Radu Mazăre l-a făcut vizavi de eventuala sa candidatură la şefia PSD, că edilul constănţean, în stilul său caracteristic încearcă şi acum, prin acest anunţ, „să provoace la exhibiţionism".

„Radu Mazăre se cere în faţă. Eu îl cunosc bine pe Radu Mazăre pentru că reprezint un colegiu din Constanţa. Întotdeauna a avut un comportament care să provoace şi asta face şi acum. Cei care au format conducerea partidului nu au deloc autoritatea să o şi exercite şi astfel fiecare se vede în situaţia de a o prelua. Fiecare din PSD se vede în situaţia că poate să ajungă şi mai în faţă, preşedinte", a precizat deputatul democrat-liberal.

Discuţia are loc în contextul în care, la începutul acestei săptămâni, la finalul unei conferinţe de presă, edilul constănţean a precizat că se gândeşte la posibilitatea de a candida la şefia partidului pe care îl reprezintă pentru că „partidul are nevoie de un lider cu sânge".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mache 04 Feb, 2010 08:16 javra face politica in psd.stie tot
  • socrate 04 Feb, 2010 07:58 Ca Mazare este un golan,cu manifestari exhibitioniste si deviante este un fapt cunoscut. Declaratia dnei Stavrositu este demna de a figura in colectia "perlele elevilor la bacalaureat".De cand a iesit mai in faţă ca politician,a ramas mai in spate cu partea intelectuala.Mazare "se cere in faţă" de parca s-ar cere la toaleta.Profunda si adanca este si ideea expusa in cugetarea că dupa ce ai "format conducerea" n-o poti exercita din lipsa de autoritate,fapt care te obliga sa o preiei ca sa poti ajunge mai in faţă.Ca daca nu esti in faţă inseamna ca esti in dos.Si nu e bine sa te pozitionezi tocmai intr-o astfel de pozitie.Si in situatia asta nu poti ajunge presedinte.Dl Banias sa fie atent si sa se pozitioneze si s-o preia pentru a fi ales presedinte,altfel nu va ajunge in faţă,şi atunci vai de dos.