Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:56 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manuela Mitrea „Mazare nu are sanse la sefia PSD"

ro

17 Feb, 2010 03:30 1861 Marime text
cap_3.jpg„Eu totuşi sper să intre în echipa lui Miron", a mai adăugat deputatul Manuela Mitrea, în contextul anunţului referitor la posibila candidatură la conducerea PSD-ului a primarului Radu Mazăre

Chiar dacă este parlamentar de Constanţa şi a ajuns să ocupe fotoliul de deputat într-unul din colegiile importante din municipiu şi cu sprijinul primarului Radu Mazăre, Manuela Mitrea îşi susţine în continuare soţul, pe Miron Mitrea, la preşedinţia PSD şi nu crede în şansele şefului său de la Constanţa.

manuela_mitrea_02.jpgDacă până acum echipa social-democrată de la malul mării părea că va sprijini candidatura lui Miron Mitrea la preşedinţia PSD, anunţul făcut de prim-vicepreşedintele PSD Constanţa, Nicuşor Constantinescu referitor la intrarea în cursă a lui Radu Mazăre, împarte grupurile de interese în mai multe „felii". Manuela Mitrea, mai direct implicată dintre deputaţii constănţeni vizavi de subiectul alegerilor din partid prin faptul că soţul său, Miron Mitrea este unul dintre aspiranţii la şefia PSD-ului, precizează că nu se pune problema să sprijine pe altcineva în afara soţului său, chiar dacă şef la Constanţa îi este Mazăre, posibilul adversar al consortului. „Nu ştiu încă dacă va candida, anunţul a fost făcut doar de Nicuşor Constantinescu, trebuie să vedem dacă până la urmă se va concretiza. Eu tot cu Miron am să ţin, indiferent dacă va candida Mazăre sau nu. Nu cred că el are şanse să câştige şefia partidului", ne-a declarat Manuela Mitrea.

În opinia sa, soţul Miron este cel mai potrivit pentru preluarea conducerii partidului pentru că are cele mai bune soluţii pentru echilibrarea partidului. „Sper totuşi că Radu Mazăre va face parte din echipa lui Miron", a încheiat deputatul.

În urmă cu câteva săptămâni, deputatul PSD Manuela Mitrea a avut la Constanţa o întrevedere cu preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu când a fost abordat şi subiectul referitor la susţinerea de către organizaţia de la malul mării a lui Miron Mitrea pentru şefia PSD. La acel moment, deputatul susţinea că sunt foarte mari şansele ca echipa social-democraţilor de la Constanţa va fi de partea lui Mitrea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii