Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:31 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iorgus „Nicusor uita ca vroia dizolvarea CL Mangalia"

ro

19 Feb, 2010 03:37 2039 Marime text
cap_4.jpg„Constantinescu critică iniţiativa prefectului Palaz cu privire la demersul de organizare a referendumului la Cernavodă şi de demitere a celui din Mangalia. Dar el uită de jocurile în culise pe care le făcea, împreună cu fostul prefect Brăiloiu, vara trecută, pentru dizolvarea Consiliului Local din Mangalia", ne-a spus ieri, deputatul democrat-liberal Zanfir Iorguş. Declaraţia sa vine după ce miercuri, în şedinţa Consiliului Judeţean, preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu, i-a cerut public prefectului Claudiu Palaz să renunţe la acuzaţii şi invective la adresa consilierilor judeţeni.

Contextul politic de la malul mării din ultimele câteva luni l-a determinat pe deputatul din Colegiul 5, Zanfir Iorguş să vorbească despre jocurile din culisele laboratorului PSD de la Mangalia din vara trecută, când s-a încercat prin toate demersurile, inclusiv cel juridic, să se dizolve Consiliul Local: „Este jenantă atitudinea preşedintelui CJC. Eu sunt solidar cu prefectul Palaz care, prin gestul pe care l-a făcut, nu a încercat decât, în al 12-lea ceas, să pună în funcţie cele două administraţii care au fost blocate o bună perioadă de timp din cauza abuzurilor reprezentanţilor PSD-ului". Iorguş îi aduce la cunoştinţă preşedintelui Consiliului Judeţean că funcţiile sunt vremelnice şi că plângerile penale sunt uşor de făcut. „Ne-am obişnuit din partea şefului CJC la o astfel de atitudine şi cu unităţi de măsură diferite pentru fiecare administraţie locală în parte. Pentru consilierii locali şi judeţeni ai PD-L, legea este interpretată după placul său, la fel şi modul de acordare a PUZ-urilor plus multe altele", susţine deputatul democrat-liberal. Tot el aduce la cunoştinţă şi faptul că în ciuda tuturor cuvintelor rele la adresa Guvernării actuale, localităţile pesediste din judeţul Constanţa au primit fonduri pentru investiţii dar şi pentru mediu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ana-maria popescu 19 Feb, 2010 09:18 DOMNULE PALAZ VAD CA ATI INCEPUT SA ZGUDUITI LUMEA POLITICA CONSTANTEANA!PREA VA CERE TOATA LUMEA SA RENUNTATI CAND LA O ACUZATIE CAND LA ALTA!MAI MULT CA SIGUR AVETI NISTE ATUURI IN MANECA,II DEMASCATI NUU?BRAVO,BRAVO!