Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:27 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

In ograda lui Nicusor unii cu greva, altii cu vacanta in Franta

ro

01 Jun, 2010 02:43 1837 Marime text
cap_4.jpg Funcţionarii Consiliului Judeţean Constanţa se plâng că nu au bani, iar ieri, au făcut şi grevă din cauza scăderii salariilor. Cu toate acestea, nu toţi o duc atât de rău pe cât ar vrea să se creadă.

Un mail venit la redacţie ne-a adus la cunoştinţă faptul că doi angajaţi din cadrul Direcţiei de Turism îşi fac bagajele să plece în Franţa. Destinaţia exactă: Târgul de turism de la Lyon. Pe lângă cei doi funcţionari de la Turism, se mai pregătea ieri de îmbarcare, o altă angajată a CJC, despre care sursa afirma că este secretara vicepreşedintelui CJC, Cristinel Dragomir. Expeditorul mail-ului mai preciza şi faptul că niciunul dintre cei trei nu este vorbitor de limba franceză, şi că „excursioniştii" au fost totuşi trimişi să reprezinte judeţul Constanţa în Franţa, deşi în cadrul Direcţiei de Turism ar exista şi alte persoane, care cunosc limba franceză.

turism_-_sediul_cjc.jpgPentru a afla mai multe detalii sau pentru a ne confirma măcar informaţia, l-am contactat telefonic pe aşa-zisul purtător de cuvânt al CJC, Cristian Moldovanu, care ieri, în zi de grevă, nu a avut probabil nici puterea, nici căderea să ne răspundă. „Eu nu pot să dau nicio declaraţie oficială cu privire la nişte delaţiuni. Şi azi sunt în grevă", ne-a spus el, după care ne-a lăsat în compania tonului.

Pentru a afla dacă secretara sa va merge sau nu în Franţa, l-am contactat, cum era şi firesc, şi pe vicele Cristinel Dragomir, care, însă, nu ne-a răspuns la telefon.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii