Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:54 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În mijlocul alegătorilor Manuela Mitrea - „Trebuie să reparăm multe și o putem face doar cu ajutorul dumneavoastră" (galerie foto)

ro

30 Nov, 2012 02:32 1523 Marime text
1_1.jpgDeputatul Manuela Mitrea, candidat USL pentru Colegiul 8, a ales să-și petreacă seara de joi în mijlocul alegătorilor. Locul de întâlnire a fost Piața I. L. Caragiale din municipiul Constanța. Oamenii au întâmpinat-o cu aplauze, cuvinte de susținere și îmbrățișări.

„Vin de la inaugurarea locuințelor din cartierul Henri Coandă. Ceea ce a făcut Radu Mazăre în Constanța ar trebui să fie model și pentru alți primari. În doi ani, în Constanța nu va mai fi niciun om care nu va avea un acoperiș deasupra capului. Radu Mazăre a reușit să facă multe, lângă un Guvern ostil. Eu mă bucur că sunt în echipa USL. Ca să reușim să reparăm cele stricate în țară, avem nevoie de dumneavoastră! Ca să ducem schimbările la capăt, trebuie să ieșiți la vot pe 9 decembrie!", le-a spus celor prezenți Manuela Mitrea. La rândul lor, constănțenii și-au deschis sufletele în fața Manuelei Mitrea și i-au povestit despre problemele cu care se confruntă. Unii s-au plâns că au pensii mici după 30 de ani de muncă, unii că au rămas șomeri, alții că nu au ce pune pe masă copiilor. Candidatul USL pentru Colegiul 8 i-a ascultat pe toți, și-a notat toate problemele și a promis că va încerca să-i ajute. La final, candidatul Manuela Mitrea i-a îndemnat, încă o dată, pe constănțeni să iasă la vot pe data de 9 decembrie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii