Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:47 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gelu Iordache n-a reusit sa-l demita pe viceprimarul Titu Parvu

ro

23 Apr, 2010 04:27 984 Marime text
Consiliul Local al oraşului Băneasa s-a reunit ieri, în şedinţă extraordinară, pentru supunerea la vot a proiectului de hotărâre privind demiterea din funcţie a viceprimarului Titu Pârvu.

Pedelistul Pârvu a scăpat de demitere, numărul voturilor pentru şi împotriva eliberării sale din funcţie fiind egal: şapte la şapte. Votul a fost secret, astfel încât susţinători primarului fac acum calcule pentru a vedea cine a trădat.

Primarul oraşului Băneasa, Gelu Iordache, ne-a declarat că a iniţiat acest proiect de hotărâre întrucât viceprimarul nu se mai achită de atribuţiile de serviciu. „În cei doi ani din acest mandat a trebuit să schimb de trei ori atribuţiile viceprimarului, întrucât nu era de acord cu ele. Mi-a reproşat în faţă şi faptul că eu nu am studii superioare în comparaţie cu el şi că nu acceptă dispoziţii din partea mea", ne-a declarat edilul-şef. Gelu Iordache a afirmat că viceprimarul era cel mai bun prieten al său până în urmă cu ceva timp, când au apărut neînţelegerile. Conflictul dintre cei doi edili a culminat pe 26 martie, când, susţine primarul, a fost lovit cu pumnul în ochi de către viceprimar. Ca urmare a acestui fapt, Gelu Iordache a făcut plângere penală pentru ultraj împotriva vicelui, prima înfăţişare urmând să aibă loc pe 12 mai la Judecătoria Medgidia. Primarul spune că au existat ieri, tentative de împăcare din partea vicelui, fiind sfătuit de unii consilieri să facă uitate certurile cu Pârvu şi să renunţe la plângere. Gelu Iordache este, însă, convins să continue acţiunea în instanţă pentru că, spune el, „s-a ajuns prea departe".

Ieri, Prefectura a trimis la Băneasa un reprezentant pentru a verifica legalitatea şedinţei. Este vorba despre Aura Bozdoacă, director executiv în cadrul Instituţiei Prefectului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii