Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:39 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Chelaru „Nu participam la alegerile din PNL Navodari"

ro

19 Feb, 2010 03:36 1997 Marime text
cap_3.jpgViceprimarul oraşului Năvodari se declară împotriva demersului susţinut de preşedintele interimar al organizaţiei PNL Năvodari, Jean-Paul Tucan şi de deputatul Gheorghe Dragomir, de organizare a alegerilor interne în data de 20 februarie, cu atât mai mult cu cât iniţiativa încalcă dispoziţia Biroului Politic Naţional.

Potrivit acestei decizii, orice alegeri la nivel local trebuie să se desfăşoare după Congresul Partidului Naţional Liberal din luna martie. „Aceşti domni au fost avertizaţi de către membrii staff-ului judeţean că demersul lor desconsideră atât statutul cât şi decizia luată la nivel naţional. Deşi nu a fost niciodată ales ca preşedinte al PNL Organizaţiei Năvodari (având un mandat interimar prelungit în mod nejustificat de prea multe ori), dl. Tucan îşi arogă dreptul de a accede la funcţia amintită în condiţiile în care singurul scop este acela al facilitării oportunităţilor personale", susţine, într-un comunicat de presă, viceprimarul Florin Chelaru. Acesta mai aduce şi precizări legate de lipsa de activitate a interimarului Tucan, amintind că acesta nu ţine nici o şedinţă a Biroului Permanent Local, nu vrea să semneze nicio adeziune a vreunui nou membru, nici nu întocmeşte legitimaţii pentru membrii consideraţi ostili lui şi nici măcar nu participă la şedinţele Consiliului Local Năvodari.

Liberalii de partea viceprimarului susţin că nu vor participa la alegerile care se vor desfăşura mâine, 20 februarie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ion sclavul 19 Feb, 2010 18:34 sclavul lui Tucan nu te mai numesti ION? sclavii lui Tucan nu pot sa va doresc decat o eliberare cat mai rapida de sub sclavie, si multa sanatate, ca sincer, nu aveti nici-o vina, sunte-ti victime colaterale. Succes maine
  • tradatori 19 Feb, 2010 11:43 chelaru ,popescu ,mari dragnea sclavi lui matei
  • Tucan excrocul 19 Feb, 2010 08:11 Se putea sa nu mai faca Tucan inca o excrocherie....... Nu a stiut niciodata sa respecte regurile bunului simt.