Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:04 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Chelaru, dupa alegerile din PNL Navodari „Nu recunosc alegerile si nici pe Tucan presedinte. Eu nu sunt angajatul lui"

ro

22 Feb, 2010 03:05 2094 Marime text
pnl.jpg„Adunarea nu s-a desfăşurat statutar, eu nu recunosc biroul ales şi nici nu sunt de acord cu modul în care s-au desfăşurat alegerile", a declarat Florin Chelaru, cel despre care se specula, la începutul săptămânii trecute, că ar dori boicotarea alegerilor din organizaţia locală Năvodari, organizate sâmbăta trecută.

Sâmbătă după-amiază, 744 de membri ai PNL prezenţi la Adunarea Generală a Organizaţiei PNL Năvodari, reuniţi la Complexul Scoica Land i-au dat majoritate de voturi interimarului Jean Paul Tucan, însărcinându-l pentru încă patru ani să conducă partidul al nivel local. Din totalul voturilor exprimate, 641 au fost în favoarea sa şi doar zece au fost declarate nule.

Noul Birou Politic Local al PNL Năvodari are în componenţă sa doi vicepreşedinţi - Stere Lascu (care a primit 637 voturi) şi Daniel Dumitrescu - 618 voturi şi opt membri - Mariana Curcă (580 voturi), Florentina Popescu (563 voturi), Emanuel Ursu (522 voturi), Gheorghe Pîrlitu (501 voturi), Bogdan Tănase (499 voturi), Marilena Dragnea (470 voturi), Marinela Mocanu (460 voturi) şi Dan Claudiu Jalbă (350 voturi).

Dragomir: „Noi am şters cu buretele"

Potrivit declaraţiilor liderului judeţean al PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, alegerile s-au desfăşurat fără incidente şi fără ca cei care îşi anunţaseră boicotul să îşi mai pună în aplicare ideile. „M-am bucurat că cei care au spus că vor face tam-tam au renunţat". În privinţa divergenţelor dintre cele două tabere create, Dragomir şi-a exprimat speranţa că totuşi se va trece peste adversiunile existente între actualul lider al PNL Năvodari şi viceprimarul Florin Chelaru: „Noi am şters cu buretele ce s-a întâmplat. În perioada următoare, li se va propune celor doi - Chelaru şi Popescu - să se întâlnească şi să discute. Echipa care a fost aleasă este cea care va da primarul în 2012".

În replică la organizarea de sâmbătă a alegerilor, Florin Chelaru a susţinut că în opinia sa, scrutinul s-a desfăşurat în mod nestatutar. „Din punctul meu de vedere alegerile nu s-au ţinut. Mâine (n.r. azi) trimit organismului de control al partidului o notă privind alegerile care s-au ţinut sâmbătă. Până atunci eu nu ţin cont de nici un preşedinte", a susţinut Chelaru.

Cât priveşte noua echipă a lui Tucan, formată din doi vicepreşedinţi şi opt membri, Chelaru susţine că membrii Biroului Politic sunt foşti angajaţi ai Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa şi foşti şoferi de la firma lui Tucan. „Niciunul dintre cei doi nu sunt o personalitate locală. Ei fac doar ceea ce le spune şeful lor. Eu nu sunt angajatul lui şi nici nu recunosc noua echipă", a mai completat viceprimarul PNL.

Acesta este de părere că în perioada următoare, este foarte posibilă excluderea sa din partid: „Dragomir face orice spune Tucan, probabil va urma şi acest pas".

„Ar face echipă bună cu Tucan"

Problema alegerilor din PNL de la Năvodari a stârnit şi reacţia deputatul Mihai Lupu, cel care l-a susţinut pe Chelaru în organizaţia de la Năvodari. „Dacă se va trece peste anumite frustrări poate face echipă bună cu Chelaru", a susţinut liberalul. „Tucan este un bun organizator iar Chelaru este un candidat bun pentru primăria Năvodari. I-am spus lui Chelaru că sunt alături de el şi că ar fi bine să facă echipă cu Tucan. Peste frustrări trebuie să se treacă mai ales când ai un obiectiv comun: câştigarea primăriei", a conchis Lupu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Tucan serial 23 Feb, 2010 23:14 Tucan a furat din conducte benzina, Tucan isi bate sotia, Tucan a furat o benzinarie de la asociatul lui, Tucan si-a batut mama, Tucan a furat o firma de autobuze, Tucan a daramat casa tatalui lui, Tucan incearca sa fure PNL Navodari, Tucan il va insela si pe Dragomir, va urma
  • Suparat 22 Feb, 2010 10:08 Domnule Tucan, te admir pentru ambitia ta, dar acum ai gresit, cel putin 7 membri ai biroului sunt angajati la Drumuri (DRDP) cel putin 3 sunt cumnate intre ele, Lascu nu cunoaste pe nimeni in Navodari, cum atrag acesti oameni electoratul? Care sunt liderii de opinie ca toti actioneaza in aceleasi locuri restranse. Sa stii ca banii nu compenseaza acest devantaj. Sunt suparat ca aveam si eu loc, doar si eu ti-am fost fidel.
  • PNL-list participant la alegeri 22 Feb, 2010 09:17 eu cred ca s-au spus fosrte multe acolo si mai cred ca biroul nu v-a ramane asa , ca exista si oamenii cu caracter care isi vor retrage cat de curand mandatul de membru in BPL.Oare nu trebuia langa cei doi sa fie si celalalt vicepresedinte interimar la prezidiu , sau macar in calitate de ales local .Imi este scarba cum tratati oamenii si cel mai mult imi pare rau ca singurul om care nu trebuia sa intre in mizeria asta a fost cineva in care probabil v-a durea atunci cand vom da si in ea , si culme il credea orbeste pe Dragomir, dar cred ca si-a dat seama ca a fost practic doar folosita si a fost pusa acolo sa fie controlata de tucan ...cred in inteligenta ei si nu cred ca o sa intre in jocul lui murdar ...Trezestete , te rog....
  • alin 22 Feb, 2010 09:08 Florine acum citva ani in urma il sustineai pe Tucan ,nu ai deschis ochii bine . La drumuri a fost inconjurat numai de oameni lui Constantinescu o sa va duca pe toti la fund asta este misiunea lui