Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:08 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul PD-L Maria Stavrositu face demersuri impotriva poluarii

ro

20 Feb, 2010 03:31 1494 Marime text
stavrositu.jpgLa reuniunea de joi a Comisiei pentru mediu, agricultură, probleme locale şi regionale din cadrul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, care avut ca temă lupta împotriva poluării, protejarea pădurilor şi a ecosistemului, deputatul democrat-liberal, Maria Stavrositu, a susţinut un discurs în legătură cu poluarea cauzată de zgomot şi lumină.

Întâlnirea la care au participat parlamentari, reprezentanţi ai legislativului la APCE şi invitaţi de marcă din variate domenii de specialitate a avut loc la Palatul Parlamentului, în sala Drepturilor Omului. Deputatul democrat-liberal a subliniat, în cadrul discursului său referitor la poluarea cauzată de zgomot şi lumină, importanţa găsirii de soluţii pentru rezolvarea acestor probleme, trăgând un semnal de alarmă vizavi de efectul pe care poluarea fonică îl poate avea asupra copiilor. „Sursele de poluare fonică şi luminoasă ne afectează pe toţi, creşte nivelul de stres al individului şi are efecte negative asupra vieţii de familie", a susţinut Maria Stavrositu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Rozicrucianul 20 Feb, 2010 13:10 Dna Stavrositu are mare dreptate.Din cauza,,surselor' de poluare fonica si a jocului de lumini - laser din cluburi ,tinerii sunt stresati si defriseaza padurile,culeg frunze etnobotanice,schimba cursurile de apa din sistemul de irigatii,copii se vor naste cu malformatii si cu pretentii de alocatii mari, productia agricola va fi in scadere..O sa dispara marile spectacole cu mult zgomot si jocuri de lumini de pe stadioane,piete si din cluburi?Starea de ,,ebrietate sonora'este asemanatoare cu efectul intoxicarii cu droguri sau alcool.In curind vom vedea efectul benefic al acestei reuniuni desigur, in folosul constiintei logice si a timpului parlamentar pierdut.
  • mache 20 Feb, 2010 05:06 daca aceasta javra vorbeste de respect,o intrebam cum sta cu Iustian,care i-a deschis viitorul si a promovat-o ,pe ea si echipa ei,in bpj,in cjc si pentru un loc in parlament.