Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:09 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Daruri de Crăciun pentru copiii din Albeşti

ro

18 Dec, 2010 00:00 1807 Marime text
Albesti_primar_Gheorghe_Moldovanu_05.jpgMoş Crăciun va sosi luni la copiii din comuna Albeşti. Serbarea de Crăciun trebuia să aibă loc ieri, dar s-a amânat din cauza vremii nefavorabile.

Primăria şi Consiliul Local Albeşti vor dărui, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, copiilor din comună aproximativ 520 de cadouri constând în dulciuri, fructe şi suc. "Copiii de la grădiniţe au avut serbarea la grădiniţă, clasele I-IV la şcoală, iar clasele mari vor face serbarea luni la Căminul cultural din Albeşti. Astăzi (n.r. vineri) erau programate mai multe serbări, dar din cauza vremii nefavorabile au fost amânate pentru luni", ne-a declarat primarul Gheorghe Moldovan. Copiii din Albeşti au fost vizitaţi de un grup de elevi din cadrul Liceului Decebal, care au venit şi le-au adus daruri. "Vom încheia un parteneriat cu acest liceu constănţean. Un grup de 20 de elevi ai Liceului Decebal au oferit daruri copiilor din Albeşti şi din Coroana", ne-a declarat primarul comunei Albeşti.

Cadouri şi pentru vârstnici şi nevoiaşi

De asemenea, administraţia locală va oferi cadouri de Crăciun constând în alimente persoanelor vârstnice nevoiaşe şi familiilor cu o situaţie materială precară. "Vom oferi pe 20 şi pe 21 decembrie pachete cu alimente unui număr de 400 de persoane vârstnice şi nevoiaşe", a precizat primarul Gheorghe Moldovan. În Ajunul Crăciunului există tradiţia ca junii Albeştiului să colinde toate gospodăriile din comună. "În prima zi de Crăciun, la Căminul cultural din Albeşti se va organiza un bal pentru toţi tinerii din comună, cu muzică şi focuri de artificii. Noi îi sprijinim cu ce putem", a adăugat primarul Gheorghe Moldovan.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii