Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:32 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Daruri de Crăciun pentru copii şi vârstnici, la Techirghiol

ro

21 Dec, 2010 00:00 1253 Marime text
Techirghiol_primar_Adrian_Stan_02.jpgBucuria sărbătorilor de iarnă s-a făcut simţită încă de la sfârşitul săptămânii trecute în oraşul Techirghiol, însă seria de evenimente dedicate Crăciunului este în plină desfăşurare.

Potrivit primarului Adrian Stan, vinerea trecută, în cadrul serbării organizate la sala de sport, toţi copiii din localitate, preşcolari şi şcolari, au primit cadouri cu ocazia sărbătorilor. Consiliul Local şi Primăria Techirghiol au dăruit celor mai mici locuitori ai oraşului aproximativ 800 de cadouri. "A fost un eveniment foarte frumos. Copiii au fost atât de bucuroşi de venirea lui Moş Crăciun încât au vrut să-l sechestreze. S-a plâns că are dureri de spate şi am vrut să-l internăm la Sanatoriu", a povestit primarul Adrian Stan unul dintre cele mai amuzate momente ale evenimentului.

Administraţia locală din Techirghiol îşi va îndrepta atenţia şi către cei mai vârstnici locuitori ai comunităţii. În perioada următoare, reprezentanţii autorităţii locale vor distribui 350 de pachete cu alimente persoanelor vârstnice, cu probleme de sănătate şi nevoiaşilor. "Suntem în toi cu acţiunile dedicate sărbătorilor şi sfârşitului de an. Sâmbătă va avea loc întâlnirea de sfârşit de an de la Sanatoriu, iar marţi vom participa la serbarea organizată de şcoală la Casa de Cultură", ne-a declarat primarul Adrian Stan. Potrivit edilului, oraşul-staţiune s-a pregătit de sărbătoare, fiind iluminate ornamental străzile principale. "Am montat decoraţiunile pe care le-am păstrat din anii trecuţi şi, în fiecare an, încercăm, în funcţie de posibilităţi, să mai adăugăm câte ceva la cele pe care le avem", a precizat primarul. În ceea ce priveşte seara de Anul Nou, locuitorii din Techirghiol pot opta să sărbătorească la cumpăna dintre ani la restaurantele din localitate, care organizează în fiecare an petreceri de Revelion.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii