Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:04 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs la APIA Constanţa pentru post de şef

ro

05 Feb, 2011 00:00 1733 Marime text
După ce la sfârşitul lunii decembrie 2010 directorul interimar al Centrului Judeţean Constanţa al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Stere Pufleni, a dat concurs pentru ocuparea definitivă a postului, peste mai puţin de două săptămâni se va ţine un nou concurs pentru postul vacant de şef al Serviciului Controale pe teren.

Potrivit celor declarate de directorul executiv al APIA, postul este vacant încă din luna noiembrie, cel care deţinea această funcţie luând decizia încetării contractului de muncă cu acordul părţilor. Concursul va avea loc pe 15 februarie - proba scrisă, respectiv 17 februarie - interviul, la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.

Aşa cum arată anunţul postat pe site-ul ANFP, dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de opt zile de la data publicării în Monitorul Oficial, partea a III-a, la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici. Cei care vor să participe la acest concurs trebuie să aibă studii universitare de licenţă într-unul dintre domeniile ştiinţe inginereşti, agricole şi silvice, juridice sau economice.

Aceştia trebuie să aibă minim doi ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice şi cunoştinţe de operare calculator, nivel mediu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • militianu 06 Feb, 2011 09:55 stati linistiti ca tot un macedonean va castiga si postul asta ca e rost de spaga rau de tot