Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:15 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chivu face recurs în dosarul excluderii din Consiliul Local Cernavodă

ro

13 Sep, 2011 01:07 2198 Marime text
recurs_Chivu_Dumitru_Chivu_.jpgÎn urmă cu câteva zile, pe portalul Tribunalului Constanţa a fost înregistrat recursul în cazul deciziei luate de instanţă în luna august privitoare la dosarul nr. 9848/118/2011 în care fostul consilier local al PSD Cernavodă, Dumitru Chivu, îşi cerea fotoliul de consilier local.

Reamintim că în luna iunie a acestui an consilierii locali cernavodeni au votat hotărârea de încetare a mandatului de ales local PSD deţinut de Dumitru Chivu, după mai multe tentative de a-l scoate pe acesta din Consiliu. La primul termen, stabilit de instanţă pentru 9 august, judecarea cauzei a fost amânată din cauza lipsei unor documente care nu fuseseră trimise la dosar. La termenul din 23 august cauza a fost respinsă. Pe 8 septembrie, la zi mare, Chivu făcea recurs. Până la acest moment nu a fost stabilită data la care se va judeca recursul.

Fostul consilier local a fost exclus din organizaţia PSD Cernavodă în 2010, chiar dacă acesta fusese unul dintre apropiaţii de încredere ai primăriţei Mariana Mircea pe vremea campaniei de la alegerile locale din 2008.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii