Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:15 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Banii se pot da în termen de trei ani Îmbulzeală pentru lemnele de la primărie

ro

08 Feb, 2011 00:00 1325 Marime text
lemne_incalzire.jpgÎncepând de ieri şi până mâine, constănţenii care şi-au depus cererile pentru ajutorul de încălzire solicitat în vederea achiziţionării lemnelor pot merge la sediul Serviciului de Asistenţă şi Protecţie Socială de pe strada Amzacea pentru a ridica banii.

Ieri, la primele ore ale dimineţii, zeci de bătrâni s-au înghesuit la sediul serviciului primăriei pentru a primi aceşti bani. Asta, în condiţiile în care aceştia au trei zile la dispoziţie pentru a-şi ridica banii şi mai ales că numărul dosarelor care au fost depuse pentru a primi acest ajutor nu depăşeşte 1.000. Potrivit celor declarate de şeful serviciului Primăriei Constanţa, Daniela Drecşan, banii vor ajunge pentru toţi cei care au solicitat acest ajutor şi dacă nu vor reuşi să îşi ridice banii în programul indicat, constănţenii nu îşi vor pierde banii. "Banii vin de la bugetul de stat şi ajung pentru toţi cei care au depus. Pentru cei care nu ajung să-şi ia banii în acest termen de trei zile, şi-i pot ridica apoi, după ce solicită acest lucru printr-o cerere, chiar şi în trei ani de când au primit ajutorul", a susţinut şefa serviciului. Subvenţia dată de municipalitatea constănţeană variază între 16 lei şi 54 de lei.

Programul de acordare al ajutoarelor este între orele 10.30 şi 13.30. Menţionăm că de aceste ajutoare beneficiază familiile al căror venit este de 615 lei pe membru de familie, iar banii de încălzire sunt acordaţi pe luna decembrie.

Reamintim că, ieri dimineaţă, mai mulţi constănţeni au luat cu asalt sediului instituţiei pentru a-şi ridica banii pe
pentru ajutorul de încălzire, mulţimea domolindu-se la ora prânzului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii