Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:32 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Banias „Referendumul de la Cernavoda e un demers periculos"

ro

12 Feb, 2010 03:42 1514 Marime text
banias_1.jpgLiderul PD-L la judeţ, Mircea Banias a declarat, vizavi de subiectul organizării referendumului de demitere a primarului din Cernavodă, Mariana Mircea, că nu PD-L-ul a iniţiat campania de strângere de semnături în acest scop.

„Se vor continua demersurile pentru suspendarea primarului de la Cernavodă dar aici nu este singura situaţie. Trebuie să precizez că nu PD-L-ul a început strângerea de semnături", a declarat Banias.

Acesta a mai adăugat faptul că a atras atenţia colegilor săi vizavi de convingerile le care le au sau nu vizavi de această problemă. „E un demers totuşi periculos pentru că nu pot să nu mă gândesc la suspendarea preşedintelui de acum trei ani şi referendumul care a arătat că de obicei lumea nu e de acord cu astfel de măsuri extreme. I-am rugat pe colegii mei când susţin un asemenea demers să fie convinşi că e corect ce fac şi că nu se încearcă acest abuz", a mai adăugat liderul PD-L.

Prefectul judeţului Constanta, Claudiu Palaz, a anunţat la mijlocul lunii decembrie, într-o conferinţă de presă, că la Cernavodă va fi organizat un referendum pentru demiterea primarului Mariana Mircea. Iniţiativa referendumului au avut-o, la începutul anului, mai mulţi cetăţeni, care au strâns semnăturile necesare de la locuitorii oraşului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • o cernavodeanca 12 Feb, 2010 09:47 Bine ca doar vorbiti de referendum! Dar dati-i drumu` odata ca noi asteptam cu sufletul la gura! Stati in loc pt niste hartii care ar trebui facute mai repede!