Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:10 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri in organizatiile de femei din PSD, in septembrie Antonella Marinescu, pe ganduri daca vrea o functie la nivel national

ro

11 Aug, 2010 02:03 2298 Marime text
Marinescu_Antoanela.jpgImediat după ce social-democraţii din organizaţia judeţeană îşi vor alege noua structură de conducere, programată să aibă loc în primele zile ale lunii septembrie, femeile din toate organizaţiile locale din judeţ trebuie să-şi desemneze alte conduceri. De altfel, femeile social-democrate sunt primele care îşi organizează alegeri, colegele liberale de la nivelul judeţului avându-le programate spre finele lunii septembrie - începutul lunii octombrie.

Aşa cum ne-a declarat preşedinta organizaţiei de femei de la municipiu şi vicepreşedintă la nivelul organizaţiei judeţene, Antonella Marinescu, pe parcursul lunii septembrie, între 1 şi 30, trebuie să aibă loc alegerile în toate organizaţiile de pe raza judeţului de la malul mării. „În această perioadă trebuie să finalizăm alegerile în fiecare organizaţie, ultimele vor fi organizaţia municipală şi judeţeană. Pe 10 octombrie trebuie să ne pregătim pentru alegerile la nivel naţional în organizaţia de femei".

Întrebată dacă se gândeşte să candideze pentru vreo funcţie în interiorul organizaţiei, la nivel naţional, deputatul Marinescu ne-a declarat că are în vedere acest aspect, cu atât mai mult cu cât i s-a propus să facă parte din acest for, dar nu a luat încă o decizie. „Ca să ai o astfel de funcţie trebuie să ai şi timp pentru asta, ceea ce eu nu prea am pentru că am foarte multe responsabilităţi", a mai susţinut parlamentarul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii