Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:07 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agigea isi va stabili granitele cu localitatile limitrofe

ro

09 Mar, 2010 03:53 2204 Marime text
cap_4.jpgConsiliul Local Agigea a aprobat în ultima şedinţă patru hotărâri premergătoare procedurii de grăniţuire cu unităţile administrativ-teritoriale limitrofe.

Iniţiatorul hotărârilor este primarul comunei Agigea, Cristian Cîrjaliu. Concret, Agigea îşi va stabili graniţele comune cu Topraisar, Cumpăna, Techirghiol şi Eforie. Aleşii locali ai comunei Agigea au aprobat, în ultima şedinţă, hotărârea privind însuşirea de către Consiliul Local Agigea a prevederilor Ordinului Prefectului nr. 401/06.10.2009 şi stabilirea datei şi locului de întrunire a comisiilor de delimitare cadastrală între comuna Agigea şi comuna Topraisar. Mai exact, aleşii locali ai comunei Agigea au stabilit data şi locul de întrunire a comisiilor de delimitare cadastrală între cele două comune, pentru data de 23 martie 2010, ora 09.00, la intersecţia cu satul Moviliţa. Potrivit hotărârii, ziua, ora şi locul de întâlnire a comisiilor de delimitare cadastrală vor fi comunicate Consiliului Local al comunei Topraisar cu minimum 15 zile înainte de întrunire, cu aviz de confirmare. De precizat că Ordinul Prefectului nr. 401/06.10.2009 se referă la componenţa comisiilor de delimitare cadastrală între oraşul Techirghiol, comuna Agigea şi comuna Topraisar. Ţinând cont de prevederile aceluiaşi ordin, Consiliul Local Agigea a aprobat o hotărâre similară cu privire la stabilirea datei şi locului de întâlnire cu reprezentanţii oraşului Techirghiol. Potrivit hotărârii, întâlnirea dintre comisiile de delimitare cadastrală ale comunei Agigea şi oraşului Techirghiol este programată pentru 2 aprilie 2010, la ora 14.00, la intersecţia DN 38 cu str. Muncii, din Techirghiol. Data, ora şi locul de întâlnire vor fi comunicate, de asemenea, Consiliului Local al oraşului Techirghiol, cu minimum 15 zile înainte de întrunire, cu aviz de confirmare.

agigea_primar_cristian_carjaliu_03.jpgPrintr-o altă hotărâre, Consiliul Local Agigea a stabilit data şi locul de întâlnire cu reprezentanţii oraşului Eforie, ţinând cont şi de prevederile Ordinului Prefectului nr. 138/23.02.2010 privind constituirea comisiei de delimitare cadastrală a comunei Agigea cu municipiul Constanţa, oraşul Eforie şi comuna Cumpăna. În baza hotărârii, comisiile de delimitare cadastrală ale comunei Agigea şi oraşului Eforie urmează să se întâlnească pe 25 martie, 2010, la ora 09.00, la borna de delimitare nr. 29, aflată pe ţărmul Mării Negre, mai exact la limita de sud dintre cele două unităţi administrativ-teritoriale.

De asemenea, Consiliul Local Agigea a stabilit prin hotărâre data şi locul de întâlnire cu reprezentanţii comunei Cumpăna. Comisiile de delimitare cadastrală ale comunei Agigea şi comunei Cumpăna, a căror componenţă a fost stabilită prin Ordinul Prefectului nr. 138/23.02.2010, se vor întruni pe 24 martie 2010, la ora 10.00, la intersecţia DN 39E cu zona Jgheaburile. Şi reprezentanţii comunei Cumpăna au fost anunţaţi, potrivit hotărârii, în legătură cu ziua, ora şi locul de întâlnire al comisiilor.

Toate cele patru hotărâri au fost comunicate şi Instituţiei Prefectului, dar şi Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii