Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:50 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi este ziua primarului din Hârşova

ro

27 Sep, 2011 01:00 2166 Marime text
zi_nadrag_-_Tudor_Nadrag_01.jpgDupă trei zile de sărbătoare cu ocazia Zilelor Oraşului Hârşova şi a Zilei Recoltei, care au avut loc în week-end-ul ce a trecut, primarul Tudorel Nădrag continuă petrecerea Astăzi edilul oraşului împlineşte 57 de ani.

Chiar dacă se află la primul mandat de primar în fruntea oraşului, Nădrag a reuşit să finalizeze mai multe proiecte pentru comunitate, fiind unul dintre primarii apreciaţi pe care i-a avut oraşul. De asemenea, deşi culoarea politică nu i-ar fi favorabilă în ceea ce priveşte relaţiile cu administraţia judeţeană, primarul Nădrag a reuşit să colaboreze în termeni normali în interesul comunităţii pe care o reprezintă, trecând această barieră. În ceea ce priveşte cariera sa profesională, Nădrag este un primar care a pornit de jos şi care a realizat tot ceea ce are prin muncă, fiecare etapă în viaţa ta având rostul ei. Timp de nouă ani, între 1973 şi 1982, a lucrat la SC COMET SA Hârşova ca strungar, apoi, între 1983 şi 1993, ca tehnician la SC Gospodărie Comunală SA Hârşova, unde a fost mai apoi director între 1993 şi 1997. Ulterior, până să ajungă primar, a fost administrator la SC Tudor Construct SRL Hârşova, firma proprie.

Cât despre planurile de viitor în ceea ce priveşte cariera politică, edilul vrea să-şi continue mandatul, însă în 2012, când se vor organiza noi alegeri, decizia depinde doar de electoratul oraşului său.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • harsoveni 27 Sep, 2011 06:45 la multi ani!