Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:18 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Videoconferinta pe teme de sanatate, la American Corner

ro

18 Jun, 2010 03:10 1370 Marime text

Ambasada SUA din Bucuresti, în colaborare cu American Corner Constanţa va organiza o videoconferinţă luni, 21 iunie 2010, între orele 15:30-17:30, pe tema „Managementul spitalelor", care se adresează managerilor şi directorilor de spitale şi ale altor instituţii de sănătate publică din judeţul Constanţa. Un traducător va asigura buna comunicare pe toată durata evenimentului.

La această videoconferinţă vor participa Centrul Cultural American din Bucureşti, centrele American Corner din Bacău şi Constanţa.

Conferenţiarul invitat este Ronald Reed, Preşedinte şi CEO al Mercy Hospital, Iowa City, care va discuta probleme legate de managementul instituţiilor de sănătate publică şi va împărtăşi participanţilor din experienţa sa. De asemenea, acesta va oferi o prezentare, după care va răspunde la întrebările participanţilor.

Ronald Reed este licenţiat în biologie la Indiana University of Pennsylvania, a absolvit un masterat pe sănătate publică la University of Pittsburgh şi a ocupat funcţii de responsabilitate în sistemul de sănătate public şi privat. Pentru activitatea sa, este considerat de Hospital Review drept unul dintre cei mai buni conducători de spital, iar Corridor Business Journal l-a numit „erou al activităţii de îngrijire medicală".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii