Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:24 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi cât a încasat Almacons pentru demolarea Sanatoriului Eforie

ro

24 Jun, 2011 00:00 4407 Marime text
cap_5.jpgLa aproape două luni de la demolarea efectivă a Sanatoriului de Copii II Rahitism Eforie Sud, a fost publicat în SEAP anunţul de atribuire a contractului predat de Domeniul Public şi Privat Judeţean Constanţa SRL către una dintre societăţile cunoscute în prim-planul constănţean, SC Almacons SRL.

Firma a fost selectată în detrimentul altei societăţi care a participat la această licitaţie, valoarea totală a contractului atribuit fiind de 799.963,28 lei fără TVA, puţin sub 800.000 de lei fără TVA, cât era valoarea maximă pe care SRL-ul Consiliul Judeţean Constanţa era dispus să o dea. Contractul efectiv între cele două părţi a fost semnat pe 27 aprilie. sanatoriu_-_demolare_sanatoriu_2.jpg

Conform contractului, lucrările efective de demolare includ dinamitarea clădirii, transportul molozului, combustibilul necesar basculantelor, dar şi taxele de drum.

sanatoriu_.jpgImobilul fostului Sanatoriu de Copii a fost dat în administrarea SC DPPJ SRL de către CJC, în 2004. Menţionăm că Sanatoriul se afla în administrarea Consiliului Judeţean Constanţa din anul 2000, după ce fostul primar al oraşului a refuzat să îl preia alături de SOTRM Eforie Sud.

De precizat că SC Almacons SRL a fost una dintre firmele implicate în proiectul privind locuinţele ieftine pentru tineri, dar care, din lipsa banilor, a fost nevoită să renunţe la blocurile pe care se angajase să le ridice. SC Almacons SRL îi are ca acţionari pe Marius Făinărea, Constantin şi Marius Comănoiu. Societatea îi are ca administratori pe Comănoiu şi pe Făinărea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii