Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:17 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vasea a făcut infarct

ro

03 Nov, 2010 01:42 8266 Marime text

cap_2.jpgCunoscutul Traian Vasea, zis Nică, deferit instanţei într-un proces în care i se impută 13 capete de acuzare şi membru de vază al lumii underground constănţene, este grav bolnav.

Vasea_Traian_Vasea_28.jpgÎn urmă cu aproximativ o lună şi jumătate individul a suferit un infarct, iar în prezent le solicită magistraţilor Tribunalului Constanţa să-i ridice interdicţia de a părăsi România pentru a se putea trata în străinătate.

Neîncrezători în urgenţele de natură medicală invocate de suspect, judecătorii au dispus efectuarea unei expertize medico-legale în cauză, Vasea fiind programat ieri la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Constanţa, legiştii urmând să verifice dacă, într-adevăr, problemele de sănătate pe care le acuză sunt reale. De asemenea, instanţa a stabilit că va fixa un termen de judecată pentru a discuta cererea de revocare a interdicţiei formulată de Vasea numai după ce va primi concluziile SML Constanţa. De menţionat că nu este prima dată când Nică le cere magistraţilor să-i permită deplasarea în străinătate din cauza problemelor de sănătate. În luna august, Traian Vasea a primit încuviinţarea instanţei de a se deplasa în Germania pentru o perioadă de două luni, urmând să se trateze la o clinică particulară. Între timp, însă, acesta a suferit un infarct, iar starea de sănătate i s-a agravat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • DIDACTICUL 03 Nov, 2010 15:39 a facut el infart ca mine pojar ,toti ca el se inbolnavesc cand trebuie sa raspunda pentru nelegiuirile facute,ii uram sa se faca bine cind va da inapoi toate furaciunile