Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:46 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tinerii care au incercat sa fure o Dacie au fost arestati preventiv

ro

29 Jun, 2010 03:44 1247 Marime text
Cei trei tineri prinşi duminică dimineaţă în flagrant în timp ce încercau să sustragă un autoturism au fost prezentaţi ieri dimineaţă Parchetului şi Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă. Cei trei au fost arestaţi preventiv după ce s-a stabilit că sunt suspecţi şi de sustragerea altor cinci autoturisme.

Instanţa a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile a celor trei bărbaţi, aceştia fiind depuşi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Duminică dimineaţă, în jurul orei 02.20, poliţiştii Secţiei 4, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, i-au surprins în flagrant pe Lucian-Alexandru Zafiu, de 20 ani, din Năvodari, pe Adrian Murga, de 25 ani, din municipiul Constanţa şi pe Marian Dosoftei, de 25 ani, din localitatea Movila Verde, care încercau să sustragă un autoturism marca Dacia 1310, parcat în faţa unui bloc de pe bulevardul I.C. Brătianu.

Totodată, lângă acest autoturism a mai fost găsit un alt autoturism, marca Dacia 1310. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că aparţine unui bărbat de 59 de ani, din Constanţa şi că fusese sustras din data de 19.06.2010.

Cei trei tineri surprinşi în flagrant au fost conduşi la sediul Secţiei 4 Poliţie pentru cercetări şi ulterior predaţi poliţiştilor din cadrul Compartimentului Furturi de Auto pentru extinderea verificărilor şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că cei trei sunt suspecţi de comiterea altor cinci furturi de auto şi a unui furt din auto, toate aceste fapte fiind înregistrate în cursul lunii iunie. Mai exact, prin folosirea de chei potrivite sau prin efracţie, pe timp de noapte şi de zi, cei trei au sustras din locuri din Constanţa un număr de cinci autoturisme, conducându-le pe mai multe drumuri publice de pe raza municipiului, fără a poseda permis de conducere. Totodată, cei trei făptuitori, prin folosirea unor chei potrivite, au sustras în două rânduri accesorii de la un autoturism marca Dacia 1310 pe care anterior îl furaseră şi abandonaseră.

Autoturismele sustrase au fost recuperate de poliţişti şi restituite proprietarilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii