Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:18 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şi băut, şi neatent Iată cine a provocat accidentul rutier în lanţ de sâmbătă seara

ro

13 Dec, 2010 02:39 1804 Marime text
Un cunoscut individ constănţean s-a ales cu dosar penal, după ce s-a urcat la volan băut. Constantin Naciadis, în vârstă de 52 de ani, din Constanţa, a condus un automobil, marca Volkswagen, şi din cauza nepăstrării distanţei regulamentare faţă de automobilul din faţă, după cum spun oameni legii, a pierdut controlul volanului provocând un accident în lanţ.

Evenimentul rutier determinat de Constantin Naciadis a avut loc în urmă cu două seri, pe raza municipiului Constanţa. În urma cercetărilor efectuate, lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa au stabilit că individul mai sus precizat a condus sâmbătă seara, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, un automobil marca Volkswagen cu numerele de înmatriculare CT 07 AJW. În momentul în care a ajuns la intersecţia cu strada BP Haşdeu, din cauza nepăstrării distanţei regulamentare faţă de automobilul din faţă, după cum spun rutieriştii, Constantin Naciadis a pierdut controlul volanului, lovind în plin un Opel, CT 07 UFO, condus de Nelu Enache, în vârstă de 56 de ani, care a fost proiectat pe contrasens unde a acroşat o Dacia, CT 20 AND, condusă de Asan Zein, de 44 de ani. În această „horă" a intrat şi un Renault, CT 07 YGT, şofat de Marian Creţu, în vrâstă de 26 de ani. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui Constantin Naciadis. După ce l-au testat cu aparatul Drager, lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere au stabilit că Naciadis băuse înainte de a pleca la drum, rezultatul fiind de 1.01 miligram/litru alcool pur în aerul expirat. Pe numele cetăţeanului a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice un automobil pe drumurile publice.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • lilian 13 Dec, 2010 19:03 pacat de d-l enache.......nu are nici-o vina dar va avea cel mai mult de suferit.....
  • lilian 13 Dec, 2010 18:57 D-l ENACHE NELU fara suparare te pot anunta ca NU A NICI-O VINA, dar vei avea cel mai mult de suferit. La fel am patit si eu. Mai vezi masina sau banii despagubire peste ani... si ani. Iti doresc sa nu am DREPTATE,.........