Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:15 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Reunire" Frumuşelul - Cristel la zdup Tomescu şi Vanghelici au mers de bună voie după gratii

ro

21 Oct, 2011 01:00 4332 Marime text
interlopi-PetricaTomescu03.jpgResemnaţi la gândul că îşi vor petrece sărbătorile de iarnă şi următoarele 24 de luni în spatele gratiilor, renumiţii Petrică Tomescu, zis „Frumuşelul", Ionuţ Vanghelici, Vasilică Coşman, zis „Lică", Daniel Zorică şi fraţii Stila şi Mitică Goşu, nume de temut pe străzile Constanţei, s-au prezentat ieri la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, pentru punerea în executare a mandatelor prin care au fost condamnaţi la câte doi ani de închisoare. Surse neoficiale au precizat că cei şase nu au încercat în niciun moment să se sustragă executării pedepselor ci, din contră, au venit singuri la Poliţie.

După efectuarea formalităţilor, cei şase urmează să fie transferaţi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Poarta Albă. Foarte interesant, poate nu este de trecut cu vederea faptul că în aceeaşi unitate de detenţie se află şi Cristian Marian Gheorghiu, zis „Cristel", al cărui nume de asemenea este binecunoscut pe stradă şi despre care se spune că ar fi înverşunatul adversar al celor şase. În aceste condiţii, oamenii legii spun că vor lua toate măsurile necesare pentru a se evita producerea oricăror altercaţii. În ceea ce-l priveşte pe „Cristel", este de menţionat faptul că el se află în penitenciar încă din cursul anului trecut, fiind condamnat la patru ani de închisoare pentru lovitura eşuată „jaful secolului", a cărui ţintă era suma de 1.000.000 de euro. După cum patru din cei şase suspecţi încarceraţi ieri au fost achitaţi iniţial de Judecătoria Constanţa, iar ceilalţi doi au fost condamnaţi la pedepse cu suspendare sub supraveghere, însă au luat pedepse cu executare de Curtea de Apel Constanţa, la rândul său şi „Cristel" a avut parte de o schimbare de plan la instanţa Curţii de Apel. Atâta doar că, în cazul lui „Cristel", răsturnarea de situaţie a fost în beneficiul său, magistraţii Curţii de Apel hotărând să-i reducă pedeapsa de la şapte ani, cât primise iniţial, la doar patru ani de detenţie. Pentru a contextualiza, este de precizat şi faptul că Petrică Tomescu a fost judecat şi condamnat în primă instanţă la o pedeapsă cu suspendare pentru o tentativă de omor calificat comisă asupra lui „Cristel", decizia de condamnare nefiind încă definitivă. În aceste condiţii, rămâne de văzut dacă vor ieşi sau nu scântei la revederea în penitenciar.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gun 21 Oct, 2011 13:07 Sa se omoare intre ei in puscarie. Niste lichele, retardati,ghertoi imputiti, jegosi, putori si tot ce este cocina. Toti asa zisii interlopi-kakati-lepadaturi merita gloante in capatina si dupa aceea trasi in teapa.