Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:40 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Profesorul accidentat la Nicolae Balcescu va supravietui

ro

08 Jun, 2010 02:45 2913 Marime text
cap_9.jpgProfesorul Grigore Marin, în vârstă de 34 de ani din Ţăndărei, care a fost rănit grav în accidentul rutier de la Nicolae Bălcescu, a început să îşi revină, după ce duminică a fost adus la spital în stare critică.

Medicii spun că bărbatul are şanse mari de supravieţuire, în ciuda rănilor grave pe care le-a suferit în urma accidentului. Acesta a fost internat în spital, cu multiple fracturi la nivelul coastelor şi vertebrelor. Din cele declarate de mama sa, Florica Socol, în vârstă de 56 de ani, în maşina care s-a răsturnat, mai era un alt pasager, în afara celor doi ocupanţi din faţă, care a fugit imediat după producerea accidentului.

Vom reveni cu mai multe detalii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • anonim 13 Jun, 2010 11:21 Nu prea imi vine sa cred cele declarate de mama sa.In primul rand a fost un accident destul de grav,si nu cred ca cel de al treilea scapa nevatamat.Si de ce nu a dat ce-a dea treia persoana declaratie?Si de unde stie mama sa ca a fost?Din moment ce Cristi a murit,si Grigore este in coma?Mi se pare chiar absurd,totul.Acum degeaba se mai dau declarati,Important e sa scape Grigore ca are 2 copii.
  • adriana 10 Jun, 2010 13:03 cine a mai fost ma in masina?