Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:35 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Nicolae Matei spune că are restanţe la cotizaţia către PSD Constanţa

ro

21 Jan, 2011 00:00 821 Marime text
Amfitrionul şi organizatorul Ligii Judeţene a Aleşilor Locali PSD Constanţa, primarul oraşului Năvodari a spus aseară la începutul şedinţei de alegere a noii componenţe că este nemulţumit de faptul că au fost introduse în loc de carnete de partid, card-uri'b8 dar le-a destăinuit şefilor săi de la Constanţa că el însuşi are restanţă la cotizaţia de membru pe care o plăteşte la partid.

"Cred că este o greşeală că se fac aceste carduri. Ei sunt obişnuiţi să vină la partid, să-şi plătească cotizaţia, să-şi vizeze carnetele, nu sunt obişnuiţi card-uri. Şi eu am restanţe la organizaţia judeţeană însă nu sunt singurul, mai sunt consilieri locali, chiar şi alţi primari care nu şi-au plătit cotizaţia. În noul statut este prevăzut ca cei care nu-şi plătesc cotizaţia să fie excluşi din partid, ceea ce nu este deloc normal", a precizat Matei.
În replică, preşedintele CJC Nicuşor Constantinescu a precizat că la nivel central a fost luată în discuţie această problemă a introducerii cardurilor pe lângă carnetele de partid şi s-a luat decizia să fie păstrate amândouă. "prin această reînnoire se dorea să se facă un recensământ al membrilor de partid, o actualizare a bazei de date", a susţinut Nicuşor adăugând că la acest moment în organizaţia judeţeană sunt aproximativ 8.000 de membri iar în cea municipală 1.405.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii