Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:06 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Politistii de la rutiera au fost eliberati

ro

30 Jun, 2009 20:35 1994 Marime text
Curtea de Apel Constanţa a admis recursurile formulate de cei 11 subofiţeri şi trei civili închişi la sfârşitul săptămânii trecute pentru fapte de corupţie. Poliţiştii, dar şi cele trei persoane civile, au fost puşi în libertate, urmând ca Tribunalul să judece din nou propunerea de arestare formulată de procurorii constănţeni, cu suspecţii liberi. Cel mai probabil, procesul se va relua la Tribunalul Constanţa în următoarele zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ........... 01 Jul, 2009 20:19 Sunt deacord cu domnul Paraschiv, totul a fost o mascarada pt. imaginea DGA. Multi dintre politisti cunosc faptul ca de mai mult timp se fac "instructaje" cu cei de la DGA privind combaterea coruptiei,la aceste instructaje prezentandu-se filme ale unor flagrante.....La aceste instructaje domnii de la DGA ai fost intrebati de ce sunt prezentate numai flagrante cu politisti.......care credeti ca a fost raspunsul.....neoficial desigur...."mai baieti pe primari nu-i putem asculta sau urmari pt. ca este vorba de politica...si noi nu ne bagam in asa ceva, pe procurori sau judecatori nici atat pt. ca nu sunt nebuni sa-si dea mandate de ascultare intre ei, asa ca ramaneti doar voi politistii cei mai accesibili......doar trebuie sa avem si noi activitate" TRAGETI SI DVS. CONCLUZIA SI VE-TI INTELEGE CE S-A PETRECUT LA CONSTANTA
  • Dan 01 Jul, 2009 06:40 Eu cred ca pentru fapte de coruptie a politistilor trebuie sa se dea pedepse mult mai dure decit in cazurile normale.Ar trebui sa-si piarda si dreptul la pensie ca-n America.Cit despre interlopi cum sa fie prinsi daca sunt tovarasi cu politistii?Cea mai buna dovada de coruptie sunt averile care le au si care nu pot fi facute din salariu.Eu personal am avut un accident cu o pipita care nu a acordat prioritate in intersectie si nici macar nu i-au suspendat carnetul ca avea prieten un politai care a intervenit.Asa ca ciocu mic ca toti stim cum stau lucrurile lipsesc doar sa fie dovedite si sa se ia masuri daca se vrea.Iar cind se iau f. rar sunt reglari de conturi intre ei ca sa-si schimbe functiile.
  • Politistii din Constanta 30 Jun, 2009 20:42 Toata stima pentru judecatorii de Curtea de Apel.Era clar un mare abuz si arestari in masa nu se mai fac din timpul lui Dej.Cum poti sa distrugi vietile unor oameni fara probe!!Au luat mita un miel si o sticla de vin! Sa va fie rusine! DGA si alti idioti ati pus la cale un spectacol ieftin!!!Sa va dea acum in judecata si sa platiti!!politistii aia au copii,sotii parinti pe care i ati distrus!!De ce? Ca vreti voi sa va aratati muschii? Cu interlopii de ce nu faceti asa?? Nu aveti curaj sau nu v au dat din mielul lor politistii de la rutiera???? Sa va aresteze acum pe voi pentru abuz!!!!
  • suparatul 30 Jun, 2009 19:50 sunt intrutotul de acord cu acest domn Paraschiv. Adaug doar atat:CURAJ POLITIA ROMANA,avem nevoie de voi,numai smecherii sar bucura sa se desfiinteze politia.
  • PARASCHIV TOADER - SECRETAR GENERAL SNPPC 30 Jun, 2009 17:31 FELICITARI JUDECATORILOR CURTII DE APEL PENTRU CA AU DAT DOVADA DE CURAJ RESPECTAND CODUL ETIC AL JUDECATORULUI. VA ROG SA-I AMINTITI DOAMEI PROCUROR SEF SECTIE PUIU ZARAFINA CA SI DUMNEALOR (PROCURORII) AU UN COD ETIC, IAR INAMOVIBILITATEA NU-I SITUEAZA MAI PRESUS DE LEGE. MASCARADA DE LA CONSTANTA ESTE O MARE RUSINE PENTRU SECTIA PENALA A PARCHETULUI DE PE LANGA TRIBUNALUL CONSTANTA DEOARECE AU LEGALIZAT ABUZURILE INCOMPETENTILOR DIN DIRECTIA GENERALA ANTICORUPTIE. P.S. IN POLITIE NU MAI EXISTA SUBOFITERI CI AGENTI.