Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:02 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Politistii constanteni vor sa previna furturile din locuinte

ro

10 Jun, 2010 03:41 1768 Marime text
Poliţiştii din Constanţa au demarat, în cursul zilei de marţi, „Programul local de prevenire a furturilor din locuinţe, Constanţa 2010".

Proiectul are ca scop reducerea numărului de furturi din locuinţele cetăţenilor, pe raza oraşului Constanţa.

Poliţiştii îşi propun prin acest program să facă cunoscută cetăţenilor dinamica furturilor din locuinţe, să le ofere acestora informaţii cu privire la măsurile de autoprotecţie şi consecinţele pe care le suportă infractorii.

De asemenea, unul dintre obiectivele principale este de a descuraja potenţialii infractori prin intensificarea activităţilor de prevenire.

Pentru a preveni astfel de furturi, poliţiştii au acţionat în imobilele de pe străzile Mircea cel Bătrân, I. Gh. Duca şi Aleea Nalbei.

Aceştia i-au instruit pe cetăţeni cum să prevină furturile şi au înmânat flyere cu caracter informativ şi preventiv.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 10 Jun, 2010 10:15 Pentru prevenirea FURTURILOR DIN LOCUINTE ,politistii trebuie sa fie dotati cu ARMA PSIHOTRONICA ce are posibilitatea de a inregistra si INSEMNA fiecare infractor cu dosar penal si apoi, SUPRAVEGHEAT non-stop de aparatura inteligenta si in caz de comitere a unei infractiuni se stie cu ce tip de infractor se confrunta echipajele de interventie rapida.