Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Comunicat furturi din locuințe

ro

05 Nov, 2021 15:10 996 Marime text
 
Nr. 509022 din 05 noiembrie 2021
 
ACTIVITATE DE PREVENIRE A FURTURILOR DIN LOCUINȚĂ LA COMĂNEȘTI
Ieri, 04 noiembrie, polițiștii din Comănești și cei de prevenire au discutat cu cetățenii orașului și le-au oferit sfaturi pentru siguranța locuințelor. 
 
Prin activitățile preventive desfășurate, polițiștii băcăuani își propun să aducă în atenție modurile de operare cel mai frecvent utilizate de infractori, precum și principalele măsuri de siguranță pentru protejarea locuinței și a bunurilor personale.
Scopul polițiștilor este conștientizarea de către cetățeni a necesității adoptării unei atitudini prudente față de locuința și bunurile proprii, precum și a consecințelor neluării unor măsuri preventive fundamentale.
Ziua de ieri, 04 noiembrie a.c. a fost dedicată locuitorilor din orașul Comănești, prin desfășurarea de activități de informare a cetățenilor pe tema furturilor din locuințe.
Astfel de activități sunt susținute pe raza întregului județ de polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenirea Criminalității, de polițiști de proximitate şi de ordine publică.
La Comănești, polițiștii au discutat cu cetățenii și le-au oferit materiale și informații referitoare la factorii favorizanți ai infracțiunilor de furt din locuință, modurile de operare cel mai frecvent utilizate, precum și principalele măsuri de siguranță, cu un accent deosebit pe măsurile de precauție care trebuie avute în vedere în mediul online.
Cetățenii au fost sfătuiți să nu posteze pe rețelele de socializare informații despre plecările de acasă pentru perioade mai lungi de timp sau imagini cu bunurile de valoare din locuință.
          Astfel de activități vor continua.   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii