Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Tânăr din Cuza-Vodă bănuit de mai multe furturi, reținut de polițiști. Ce ar fi sustras din mai multe locuințe

ro

14 Jul, 2021 21:13 914 Marime text
  • Tânăr de 20 de ani, din localitatea Cuza-Vodă bănuit de mai multe furturi, reținut de polițiști.
  • Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.
Urmare a cercetărilor într-un dosar penal ce vizează săvârșirea mai multor infracțiuni de furt, furt calificat și violare de domiciliu, la data de 13 iulie a.c., polițiști din cadrul Secției 4 Poliție rurală Medgidia, au identificat un bărbat de 20 de ani, din localitatea Cuza-Vodă, bănuit de comiterea faptelor.

În urma cercetărilor, a reieșit că persoana în cauză, în perioada 7 iunie – 5 iulie a.c., ar fi pătruns în mai multe locuințe de pe raza localității Cuza-Vodă, de unde ar fi sustras mai multe bunuri și sume de bani, precizează IPJ Constanța.

Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.

În cauză polițiștii continuă cercetările pentru documentarea activității infracționale a bănuitului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii