Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:30 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pedelista Daniela Elena Dragomir, pe lista de plata la CJC

ro

07 Oct, 2009 02:05 9364 Marime text

cap_2.jpgRelatam în ediţii anterioare faptul că PD-L Constanţa a propus pentru ocuparea funcţiilor rămase libere, după plecarea pesediştilor de la guvernare, persoane care au avut legături cu PSD.

Cu alte cuvinte, printre democrat-liberalii propuşi pentru ocuparea fotoliilor de directori de la descentralizatele Constanţei s-ar putea găsi pesedişti „acoperiţi". O altă asemenea propunere este şi cea a Danielei Dragomir pentru funcţia de director-coordonator al Direcţiei de Muncă şi Protecţie Socială Constanţa. Nominalizarea a fost făcută şi în baza faptului că Daniela Elena Dragomir a mai ocupat această funcţie în perioada în care PD-L s-a aflat la guvernare alături de PNL. Daniela Elena Dragomir ocupă în momentul de faţă funcţia de director juridic la Oil Terminal. Ea ar fi fost nominalizată, în cadrul unor discuţii interne ale PD-L Constanţa, şi pentru ocuparea funcţiei de subprefect. Surse din PD-L Constanţa ne-au declarat că Daniela Dragomir nu ar fi încântată de niciuna dintre propunerile făcute de conducerea organizaţiei judeţene a PD-L Constanţa, şi că ar vrea să-şi păstreze fotoliul de director juridic la Oil Terminal, unde beneficiile financiare sunt considerabil mai mari decât la şefia Direcţiei de Muncă.

Director la Oil Terminal, acceptă pomana CJC

Ceea ce nu foarte mulţi ştiu este faptul că numele Elenei Dragomir (Daniela Dragomir) se află pe lista de plată a Consiliului Judeţean Constanţa, la locuinţele administrate de către SC Domeniul Public şi Privat Judeţean SRL Constanţa - firma subordonată instituţiei judeţene. Este vorba, mai exact, despre blocul L4 din Aleea Magnoliei, unde îşi are şi această firmă sediul şi unde locuiesc în garsoniere ieftine şi directori din Consiliul Judeţean Constanţa.

dmssf_daniela_elena_dragomir_08.jpgVecină de palier cu Volcinschi şi Zgabercea

Numele Elenei Dragomir se află pe aceeaşi listă de întreţinere cu cele ale directorilor CJC, Cristian Zgabercea, Radu Volcinschi, Violeta Sârbu şi Getuţa Tănase. Elena Daniela Dragomir a lucrat în trecut la Consiliul Judeţean Constanţa şi, este evident, a găsit înţelegere de la mai-marii CJC să rămână să locuiască în continuare în blocul protejaţilor instituţiei. Chiria unei astfel de garsoniere, situată în blocul offshore L4, este de aproximativ opt ori mai mică decât preţul pieţei unei garsoniere situate în zona Tomis III. Blocul L4 este un imobil offshore pentru că este scutit de taxe şi impozite, după cum ne-a declarat, în 2008, directorul SRL-ului CJC, Ionuţ Clipea.

Revenind la democrat-liberala Elena Dragomir, care locuieşte în continuare în locuinţa de la Consiliul Judeţean Constanţa, condus de pesedistul Nicuşor Constantinescu, trebuie să precizăm că am încercat să o contactăm telefonic, însă nu a răspuns apelurilor noastre. Menţionăm că, anul trecut, am stat de vorbă pe aceeaşi temă cu Elena Dragomir. Iată ce ne-a declarat în 2008: „Mai stau acolo din când în când, îmi plătesc toate dările. Încerc, în momentul de faţă, să-mi iau o locuinţă". Se pare că Elena Dragomir nu a reuşit să-şi ia o locuinţă proprie.

{mos_ri:Daniela Elena Dragomir}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • tanta 21 May, 2011 17:55 esti superba elena nu te cunosc personal dar sper ca asa esti si ia zilele noastre,o femeie frumoasa.................
  • Pregateste si tu articolele Manuela 07 Oct, 2009 20:32 Nu are locuinta??? Voi asa stiti? :)
  • si eu 07 Oct, 2009 12:27 Ma alatur si eu d-lui Hermann si va intreb ce-i cu aceasta Daniela Dragomir.Este o traseista politica.pozeaza in victima ori de cate ori se schimba culoarea politica si astfel ocupa scaune caldute. La munca Daniela,hotaraste-te in ce partid esti,munceste mai intai pt. PD-L si apoi sa ai pretentii.Cine o tine in brate pe aceasta Dragomir? Pe cine intrebi de la PD-L ce a facut,unde a activat aceasta Dragomir.....nimic,toata lumea da din umeri si arata sus.....Adica?Este sustinuta de cine de sus?La munca Daniela,la munca,nu meriti nici postul de la Oil.Rusinica.....!!!
  • hermann 07 Oct, 2009 08:03 Cine este aceasta Daniela Dragomir?Din ce organizatie PDL face parte?Eu stiu ca locuieste in Medgidia,dar nu este membru pdl la medgidia,mai stiu ca este protejata d-lui Dutu,sa inteleg ca se intoarce Dutu in PDL?