Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:24 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noul Renault Master a fost lansat la Constanţa (galerie foto)

ro

25 Sep, 2010 00:00 3831 Marime text
renault_start.jpgDupă ce a trecut prin mai multe judeţe din ţară, noul Renault Master a fost lansat ieri şi la Constanţa, chiar la reprezentanţa Renault Nissan de pe bulevardul IC Brătianu nr. 251. Acesta se alătură altor două modele din această categorie, Trafic şi Kangoo Express Maxi, disponibile în România de la 1 mai.

Model de referinţă al noii game de utilitare Renault, noul Master se evidenţiază printr-un design diferit faţă de alte modele din gama sa. De asemenea, constructorul a pus accent şi pe poziţia la volan, Master oferind în acest sens o ergonomie mai bună, sporind confortul celui care îl conduce.  
În ceea ce priveşte spaţiul, noua gamă de vehicule utilitare Renault acoperă volume începând de la 3 metri cubi şi ajungând până la 22 metri cubi. Echipat cu noul motor de 2.3 litri dCi, noul model lansat ieri are trei niveluri de putere: 100, 125 şi 150 de cai putere, pentru toate aceste motorizări noul Master venind cu o cutie de viteze mecanică în şase rapoarte. Toate motoarele existente pe noul Master răspund normelor de depoluare Euro 5. Totodată, cei care se gândesc să-şi achiziţioneze noul model de la Renault trebuie să ştie că în ceea ce priveşte consumul, acesta scade cu un litru la suta de kilometri, faţă de versiunea precedentă. Nici costurile de întreţinere nu au fost uitate de constructorul francez, pe timp de criză, acestea fiind reduse cu 27 de procente, iar intervalul de revizie a fost extins cu 10.000 de kilometri, până la 30.000. În plus, lanţul de distribuţie are durabilitate pe viaţă, scutind viitorul proprietar de efortul de a-l înlocui periodic. Printre echipamentele opţionale se numără: cheia de acces mâini libere, farurile de viraj, echipament audio complet, sistem de navigatie Carminat TomTom cu IQ Routes (acesta calculează traseele cele mai rapide, cu ajutorul bazelor de date conţinute de sistemul Carminat TomTom). Preţul de lansare pentru noul Master începe de la 20.336 euro cu TVA, valabil pentru versiunea Şasiu Cabină Simplă, 2.3 dCi, 125 CP.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Reclame Tv 08 Nov, 2010 10:45 Poze am vazut, dar nu aveti din intamplare si reclama care se difuzeaza pe tv?