Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:00 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi suspecţi reţinuţi în cazul jandarmilor agresaţi

ro

12 Oct, 2011 01:00 762 Marime text

Poliţiştii din Murfatlar, fiind în continuarea cercetărilor în vederea documentării activităţii infracţionale şi identificării tuturor participanţilor, în cauza privind infracţiunile de tâlhărie şi distrugere comise la data de 5 octombrie, au identificat, pe data de 10 octombrie, pe raza localităţii pe Valentin C., de 29 de ani, şi Claudiu Florin S., de 25 de ani, ambii din Murfatlar.

Cei doi sunt bănuiţi că ar fi luat parte la scandalul în cadrul căruia doi jandarmi ai Grupării Mobile Tomis Constanţa au fost şicanaţi în trafic şi apoi agresaţi. Indivizii au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie pentru cercetări, unde ca urmare a activităţilor de investigare şi probatoriului administrat în cauză, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore.

În cursul zilei de ieri, cele două persoane au fost prezentate procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa în vederea sesizării instanţei de judecată pentru luarea măsurii preventive a arestării. Până la închiderea ediţiei, instanţa de judecată nu se pronunţase în acest dosar. De menţionat că în ceea ce priveşte persoanele depistate, în sarcina primeia s-a reţinut infracţiunea de tâlhărie, iar pentru cea de-a doua infracţiunile de tâlhărie şi distrugere. Reamintim că la data de 5 octombrie, ora 20.30, poliţiştii din Murfatlar au fost sesizaţi prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, la intrare în localitatea Siminoc, a avut loc o altercaţie, la care au participat mai multe persoane. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit, potrivit primelor verificări efectuate, că doi bărbaţi unul de 40 de ani şi celălalt de 28 de ani, ambii din Medgidia, în timp ce se deplasau de la locul de muncă spre domiciliu cu autoturismul condus de cel din urmă, pe DN 22, au fost şicanaţi în trafic de conducătorul unui alt autoturism, pe tronsonul situat între localităţile Valu lui Traian şi Murfatlar, iar la intrarea în localitatea Siminoc, conducătorul acestui autoturism a depăşit autovehiculul în care se aflau cei doi, a oprit brusc şi i-a blocat, iar în spate a oprit o altă maşină, din care au coborât mai multe persoane, care folosindu-se se obiecte contondente i-au agresat pe cei doi ocupanţi, pe unul deposedându-l de un portofel cu acte de identitate şi bani, au provocat distrugeri autoturismului, după care au fugit.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii