Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:02 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Muftiul către ambasadorul Federaţiei Ruse în România „Avem o legătură de sânge cu tătarii din Crimeea"

ro

16 Feb, 2011 01:54 1691 Marime text

vizita_muftiat.jpgÎn vizita pe care a făcut-o ieri la Constanţa, ambasadorul Federaţiei Ruse în România, Excelenţa Sa Alexander Churilin, s-a întâlnit la sediul Muftiatului Cultului Musulman cu muftiul Iusuf Muurat şi cu reprezentanţii comunităţii musulmane din România. În cadrul întrevederii, muftiul şi-a exprimat regretul în ceea ce priveşte actele de terorism care au avut loc în urmă cu puţin timp la Moscova, susţinând că „România are nu doar o legătură religioasă cu Rusia, ci şi una de sânge cu tătarii din Crimeea".

La rândul său, ambasadorul Federaţiei Ruse s-a declarat încântat de vizita la Constanţa, mai ales că, în opinia sa, oamenii sunt prietenoşi şi ospitalieri. „Cred în perspectivele dezvoltării unei relaţii frumoase cu comunitatea musulmană din Constanţa, în condiţiile în care 15% din populaţia Rusiei este musulmană, iar majoritatea sunt tătari. Vreau să subliniez că noi contribuim la dezvoltarea relaţiilor dintre diferite etnii şi religii. Aceste legături de prietenie dintre etnii vor contribui nemijlocit la instaurarea păcii şi combaterea actelor de terorism. Sper că relaţiile noastre vor continua şi cu alte minorităţi din România", a susţinut Alexander Churilin.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 18 Feb, 2011 12:30 CRIMEEA ??? Pai acolo se facea negotul cel mai mare cu SCLAVII adunati, mai ales, din ROMANIA (MOLDOVA), nu-i asa ??? TATARII pentru generatii intregi de ROMANI, au insemnat MOARTE si SCLAVIE si se pare ca au cam revenit cu SCLAVIA MODERNA masonerizata. Cine a FURAT 300 de tone de aur Romaniei ??? Nu RUSIA ??? Nu conteaza ca a fost tarista sau comunista , NARAVUL de HOTIE a ramas. Via RUSIA din Romania . De ce ??? Pentru ca ,,baietii destepti rusi,, au vandut, ei stiu de unde , ARME non-conventionale, de tipul celor cu MICROUNDE si PSIHOTRONICE , dusmanilor Romaniei si romanilor. EFECTUL armelor lor se vede destul de limpede la granitele ROMANIEI, in politica OPOZITIEI romane , in haosul general din ROMANIA. Cine vrea sa faca afaceri cu RUSII este OBLIGAT sa primeasca si RUSII LOR . De ce ??? Ca simpli SPIONI . EUROPA este plina de FIRME RUSESTI care desigur sunt pline de SPIONI RUSI, ce primesc intariri de la ,,mama RUSIA,, BANI si ARME SOFISTICATE . RUSIA are o DATORIE de 300 de toane de aur ce trebuie rambursata, in natura , ROMANIEI. UNIUNEA EUROPEANA , CONSILIUL EUROPEAN , NATO , trebuie sa gaseasca CALEA de a fi rambursata DATORIA, in natura , catre ROMANIA. SPER ca nu se doreste DIZOLVAREA statului roman ,pentru a nu fi platita aceasta DATORIE in AUR ??? Ultimele evenimente politice in care doua partide politice importante si cu doctrine complet diferite se UNESC, nu creeaza un climat de PACE si INTELEGERE , nici romanilor , nici Romaniei, ci mai degraba MASONERIEI ,ce inca rezista sa stea in banca ei si sa dea ORDINE. USL-ul reprezinta unirea MASONILOR din cele doua partide politice . Daca nu era asa , aceste partide politice , PSD si PNL , in vecii vecilor nu s-ar fi UNIT .
  • men 16 Feb, 2011 07:49 Mai nogaiule unde te crezi tu ma?