Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:14 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marius Ciobanu, aniversare in celula

ro

22 Oct, 2009 01:19 2081 Marime text
cap4.jpgMarius Ciobanu, fostul director coordonator adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanţa, îşi serbează mâine, în premieră, ziua de naştere în spatele gratiilor.

Spre deosebire de anii precedenţi, în care Ciobanu aniversa în alt mod trecerea unui nou an din viaţă, de această dată, fostul adjunct de la ITM Constanţa va serba în celula repartizată în Arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa. El a rămas în arest după ce magistraţii Curţii de Apel i-au respins recursul împotriva admiterii propunerii de arestare preventivă formulate pe numele său de procurorii anticorupţie. De altfel, marţi s-a făcut o săptămână de când fostul director nu a mai călcat pe-acasă, el fiind reţinut şi ulterior arestat pentru trafic de influenţă. Potrivit procurorilor anticorupţie, el ar fi solicitat 2.500 de lei de la administratorul unei firme, în schimbul intervenirii pentru soluţionarea favorabilă a unei plângeri formulate împotriva societăţii de un fost angajat. În boxa arestaţilor, Ciobanu s-a arătat deosebit de dezinvolt, părând neafectat de situaţia precară în care se afla.

{mos_ri:Marius Ciobanu,ITM Constanta} 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 22 Oct, 2009 18:49 nu-i luati apararea.sunt mamica unei fetite care are un anisor,si pe care o ingrijeste o vecina timp de 10 ore pe zi,de cand avea 4 luni,asta deoarece acest "bun domn"ciobanu nu a respectat dreptul meu de a-mi face contract de munca.pentru doua saptamani lucrate la negru la firma susnumitului,am pierdut acea indemnizatie.cand am aflat ca sunt insarcinata l-am cautat ca sa-mi dea o dovada cum ca totusi am lucrat,iar el mi-a promis ca se rezolva si m-a purtat pe drumuri 2 luni,mintindu-ma.pana cand am zis ca nu mai am nevoie de nimic.si nici macar nu s-a stresat sa trimita si el macar o cutie de lapte sau o jucarie.si pentru cei care lucreaza in port,fiti atenti cand va primiti restul dupa ce faceti cumparaturi la dugheana lui-ca va ia in plus(asa isi invata vanzatoarele).