Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:04 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ipu „Dormeam pe scaun, in fata procurorului"

ro

19 May, 2010 03:12 5368 Marime text
cap_8.jpg„Nici nu mai vedeam ce scriu. Dormeam pe scaun, în faţa procurorului. (...) Şi vreau să adaug că nu am bătut un om care se ducea la muncă şi stătea în staţia de autobuz. Am bătut un infractor, un om care a fost prins în flagrant de DIICOT în timp ce vindea droguri copiilor".

Aceasta este declaraţia dată de cunoscutul Cristian Fălcuş, zis Ipu, în faţa judecătorilor Tribunalului Constanţa, în timp ce încerca să înduplece instanţa să-l elibereze. În ultimul cuvânt adresat instanţei, Ipu a povestit despre noaptea maraton în care i-a fost prezentat materialul de urmărire penală, în care probele i-au fost respinse noaptea târziu, astfel încât nu a mai putut face plângere la prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, dar şi despre faptul că a vrut să recuze procurorul de caz, însă şi-a dat seama că ora era mult prea înaintată pentru aşa ceva. În ciuda tuturor argumentelor aduse de Ipu, dar şi de avocaţii săi pentru a fi cercetat în stare de libertate, instanţa nu s-a lăsat impresionată şi a respins recursul lui Fălcuş, ca nefondat. De acelaşi tratament au avut parte şi Dănuţ Constantin Lazăr şi fraţii Mircea şi Nicolae Slabu Purcăreaţă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nimeni nu este mai presus de lege! 20 May, 2010 10:47 Titlul ales, ramane doar o speranta deocamdata.Oare de ce procurorul Magdalena s-a hotarat dupa o luna de zile state in arestul IPJ sa faca instrumentarea dosarului noaptea de 12-13mai dupa ora 20?? s-a gandit dumnealui ce inseamna sa aduci niste oamenii de la acea ora si sa-i tii cu catuse 15 ore,daca atatea zile nu s-a facut nimic 4saptamani? cum si cat de lucid a fost acesta 15 ore sa poata instrumenta un dosar ?? Oare si-a facut un proces de constiinta ca in definitiv a fost un rahat nu o batatie in toata regula....a analizat ca toti martorii si reclamanti din acest dosar, sunt oameni certati cu legea,recidivisti pentru fals si uz de fals si cate alte dosare??are cunostinta ca acestia nu au avut niciodata un loc de munca? ca toata viata lor pana in prezent au trait din proxenetism,vanzare de droguri? recuperari? prosteli? fals si uz de fals?ca toti formeaza un grup comun care isi doresc bani si iarasi bani?? Ca in jurul "patronilor"barului sunt oameni acuzati de vanzare de arme,de vanzare si consumare de droguri? de oameni care nu au nici-un Dumnezeu bat si daca nu le-a plcut cum i-ai privit? Ce nu a inteles Politia,Parchetul? daca s-ar face un sondaj in Navodari fara sa afisati nume si ati intreba tineretul ce stiu despre ei....ati afla multe.Cu stupoare am aflat vorbindu-se ca primarul nostru Matei si consilierul PSD Gherasim, a serbat ziua de nastere a lui Tintila.Oare noi navodarenii trebuie sa intelegem ca vom fi sclavii interlopilor,a lui Matei si gastii PSD ? Imi pare rau de numele partidului dar aici s-a dovedit ca oamenii care reprezinta PSD-ul sunt de doi lei.sunt oameni care sunt certati cu Legea si din punct de vedere legal si din punct de vedere moral.Copii nostrii ce exemplu au luat de la primarul Nicolae Matei cand la balul bobocilor din 2009 a venit insotit de o pustoaica de 20ani?? Toti stim ca are sotie si doi copii? ce moralitate afiseaza omul acesta?? era momentul ca la o petrecere cu copiii nostrii, sa-l vada pe scarbos mangaind si sarutand ??Aventurile nu se fac afisate in fata copiilor! Daca avea o relatie legala dar asa.......si daca as sta sa pun pe hartie....am face un serial cu acesti oameni care nu au scrupule sunt..........dar au putere.