Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:18 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Închisoare cu suspendare pentru DVD-uri "piratate"

ro

04 Dec, 2010 00:00 1885 Marime text
Un constănţean a fost condamnat la un an şi opt luni de închisoare cu suspendare, pentru distribuire sau deţinere de mărfuri piratate. Remus Tudor Ion a fost deferit instanţei de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, în urma unei anchete demarate în anul 2006.

La finalul cercetării judecătoreşti, magistraţii Tribunalului Constanţa au ajuns la concluzia că acuzaţiile aduse de procurori, care i-au imputat lui Remus Ion încălcarea legii dreptului de autor, sunt fondate. Pe cale de consecinţă, individul a fost condamnat la închisoare şi la plata unor despăgubiri. Potrivit sentinţei pronunţate de Tribunalul Constanţa, acesta va trebui să achite 223 de lei către Uniunea Producătorilor de Fonograme din România, 4.455,6 lei către Romanian Organisation Against Copyright Theft, 1.000 de lei către CREDIDAM, 35.400 de lei către Asociaţia pentru Drepturile Producătorilor de Fonograme din România şi 8.686,04 lei către Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România - Asociaţia pentru Drepturi de Autor. În plus, judecătorii au dispus confiscarea a 340 de DVD-uri şi aproape 70 de CD-uri, pe care se presupune că le-a "piratat" Remus Tudor Ion. Împotriva sentinţei Tribunalului Constanţa poate fi declarat apel, procesul urmând să fie reluat la Curtea de Apel Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • CERNAVODEAN.. 05 Dec, 2010 15:35 NU TE MAI LEGA DE LEFTER MARIAN CA ESTE OMUL POLITIEI DIN CERNAVODA..EL PIRATEAZA DVD,CD,ETC PENTRU POLITIA SI MAFIA LOCALA..ESTE OMUL DE LEGATURA AL POLITIEI CU AFACERISTUL SAVA NELU DE LA ALCOOCLIMA...DE ASEMENEA EL VINDE IN REGIM DE URGENTA LA SATENII DIN COMUNELE LIMITROFE,CD,DVD. DE ASEMENEA NU PLATESTE NICI UN LEU LA FISC PTR NUNTILE CARE LE FACE....
  • GIGEL DIN COCHIRLENI 04 Dec, 2010 19:26 LA CERNAVODA LEFTER MARIAN VINDE CU CAPUL GOL FILME,DVD,ETC SI NIMENI NU-I ZICE NIMIC...MI-A VANDUT SI MIE FILME SEXI,MUZICA,ETC..
  • justice 04 Dec, 2010 08:51 sint politisti de la economic care iau filme piratate de la ei -e mafie mare