Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:28 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încătuşat pentru tâlhărie

ro

30 Jan, 2013 22:44 1023 Marime text
Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat Judecătoria Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul O.R.F., cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tâlhărie şi faţă de inculpatul G.A., cercetat sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de tâlhărie.

În fapt, în sarcina inculpatului G.A. s-a reţinut că, la data de 8 ianuarie, în timp ce partea vătămată S.S. se deplasa pe strada Ştefan Mihăileanu, din direcţia Piaţa Griviţei spre bulevardul Ferdinand, după o înţelegere prealabilă cu inculpatul O.R.F., a deposedat-o de o pereche de cercei din aur, prin smulgerea acestora de la urechi, cauzând un prejudiciu în valoare de 1.000 de lei, iar ulterior inculpaţii au valorificat cerceii sustraşi.

Totodată, în sarcina inculpatului G.A. s-a reţinut că, la data de 19 ianuarie, în timp ce partea vătămată S.G. se afla împreună cu mama sa şi intenţionau să intre în scara blocului de domiciliu, situat pe bulevardul Ferdinand, a deposedat partea vătămată de o pereche de cercei din aur, prin smulgerea acestora de la urechi, cauzând un prejudiciu în valoare de 1.700 de lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii