Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost angajat al SNIF SA - Sucursala Dobrogea, gasit spanzurat

ro

25 Feb, 2010 03:51 922 Marime text
Ion Ghelban, în vârstă de 55 de ani, fost angajat al Societăţii Naţionale Îmbunătăţiri Funciare - Sucursala Dobrogea Litoral Constanţa (SNIF), a fost găsit ieri dimineaţă spânzurat în camera în care locuia, din cadrul unităţii de producţie.

Potrivit spuselor liderului Sindicatului Solidaritatea 2007 Constanţa, Maria Drăgan, trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit de doi foşti colegi de-ai săi, şeful de producţie, Sandu Tudor, şi directorul Mihai Ciprian.

Din primele date obţinute a reieşit faptul că la baza măsurii extreme pe care a luat-o a stat situaţia critică în care se afla şi datoriile pe care le avea la bănci, cărora nu le putea face faţă. În urmă cu puţin timp, acesta fusese concediat de la SNIF. Locuia de ceva vreme într-o cameră a firmei, după ce banca la care avea datorii i-a pus sechestru pe casă. Ultima dată bărbatul a fost văzut de paznicul unităţii, în cursul serii de marţi. Trupul acestuia a fost transportat pentru efectuarea necropsiei la Morga Spitalului Judeţean Constanţa.

De precizat că în luna noiembrie a anului trecut, mai mulţi angajaţi de la SNIF au intrat în greva foamei din cauza neplăţii drepturilor salariate prevăzute în contractul colectiv de muncă pe anul 2009.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii