Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:51 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Familia procurorului Deliorga dă "consultanţă în management"

ro

02 Dec, 2010 00:00 8036 Marime text
deliorga_-_cristian_deliorga.jpgFiica şi soţia binecunoscutului procuror Cristian Deliorga şi-au deschis o firmă. SC Marconsult Development SRL Constanţa o are ca administrator pe soţia magistratului, Lavinia Anca, unic acţionar fiind Maria Cristina, fiica procurorului. Conform informaţiilor oficiale, societatea se ocupă cu "activităţi de consultanţă în management".

În Monitorul Oficial al României, a apărut anunţul de înfiinţare a firmei Marconsult Development SRL Constanţa, cererea pentru autorizarea şi constituirea societăţii fiind depusă încă din data de 25 octombrie. Membrul fondator şi unic acţionar al Marconsult Development este Maria Cristina Deliorga, fiica procurorului constănţean Cristian Deliorga, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, în timp ce funcţia de administrator i-a revenit soţiei magistratului, Lavinia Anca. Sediul sociale al firmei este în Constanţa, pe strada Nicolae Titulescu. Tot potrivit Monitorului Oficial, domeniul principal de activitate este reprezentat de "activităţi de consultanţă în management", în concret fiind vorba despre "activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management". Societatea are un capital social subscris de 200 de lei, iar durata de funcţionare este nelimitată. Soţia procurorului Deliorga, Lavinia Anca, figurează în Repertoriul Specialiştilor din Muzeele României ca muzeograf şef secţie arte decorative, la Muzeul de Artă Constanţa. La rândul său, Maria Cristina Deliorga pare să calce pe urmele tatălui său, fiind studentă la Facultatea de Drept.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • justitiarul 02 Dec, 2010 14:53 fiica-sa a terminat dreptul desteptilor, e notar stagiar...
  • LEX 02 Dec, 2010 12:20 cainele rosu nu se desminte/
  • jude 02 Dec, 2010 12:00 No comment;spalarea banilor.
  • emil 02 Dec, 2010 11:58 consultanta ptr. mascarea spagilor...
  • emil 02 Dec, 2010 11:48 Consultanta pt.mascarea spagilor.
  • justice 02 Dec, 2010 08:05 consultanta cum se iau spagile ptr concursuri de numire a procurorilor sefi-ai celor corupti,a lui teodot nita avocat al nafiei dat afara din magistratura de 2 ori cu masini de lux-mercedes 10 ct atp audi a8 bmw peugeot jeepuri vile de lux la primo din salariul de procuror-ce fac magistratii cinstiti? a ,am uitat de amante...ce fac amantele? ce face dna sri si csm?e al quida aici