Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:24 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Falsi inspectori, prinsi in fapt de CRPC

ro

29 Apr, 2010 03:30 2124 Marime text
În cursul zilei de ieri, Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorului Constanţa a fost sesizat în repetate rânduri cu privire la prezenţa a trei presupuşi comisari de control care desfăşurau activităţi specifice în zonele Complexului BIG, respectiv CET din judeţul Constanta.

Ca şi în alte cazuri asemănătoare, din modul de acţiune şi specificul activităţilor de control derulate de CRPC în cursul zilei de ieri, s-a constatat că aceştia nu făceau parte din corpul comisarilor de control care îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Pentru o mai bună informare a operatorilor economici, astfel încât aceştia să poată discerne între un comisar al CRPC şi un comisar fals de control, directorul Coordonator al CRPC Constanta, Mihai Petre, a precizat că în cadrul oricărei acţiuni de control, comisarul are obligaţia de a prezenta ordin de deplasare / serviciu pentru data respectivă, legitimaţia de comisar, precum şi să solicite menţionarea controlului în Registrul Unic de Control. De asemenea, amenzile contravenţionale se achită numai la Trezorerie şi nicidecum echipei de comisari.

Directorul Coordonator Mihai Petre, roagă toţi operatorii economici care se întâlnesc cu astfel de situaţii să sune imediat la linia de urgenţă a CRPC Constanta 0241.550.550 precum şi la Secţia de Politie de pe raza căreia au fost semnalate aceste aspecte.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 07 May, 2010 18:51 erau 3 persoane, 2 femei si un barbat inalt tiganos, o femeie era blonda si alta mai gasa vopsit roscata