Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:59 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum sunt condamnaţi „greii" la Constanţa

ro

04 Aug, 2011 00:00 2414 Marime text

Alin Laurenţiu Marinescu, tânărul afacerist judecat pentru ucidere din culpă, după ce a provocat un accident rutier în urmă cu circa şase ani, soldat cu moartea unui om şi rănirea unei alte persoane, a fost condamnat de Judecătoria Constanţa.

Instanţa a decis ca Marinescu să ispăşească doi ani de închisoare, dispunând totodată suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei, cu termen de încercare de şase ani. Cu alte cuvinte, deşi nu va merge la închisoare, timp de şase ani Marinescu trebuie să aibă un comportament model, să nu mai intre în conflict cu legea penală, în caz contrar riscând să înfunde puşcăria. Totodată, afaceristul constănţean a fost obligat şi la plata unor daune morale în valoare totală de 15.000 de euro şi cheltuieli şi alte daune în valoare totală de 15.744,32 de lei. Decizia a fost deja atacată în recurs, atât de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cât şi de către Alin Marinescu. În aceste condiţii, procesul se va relua la Curtea de Apel Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gogu 04 Aug, 2011 07:57 ia vedeti caz nicoleta colasiz ilie care a trecut cu roata stinga fata peste capul unui copil de 2 ani -mort-musamalizare valentin stefan ,rapotan ,catana -toti-blestem pe voi ucigasi de copii