Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:25 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coleg de serviciu cu soţia Averea lui Marius Călin, locţiitor al comandantului Grupului 2 Intervenţii (Document)

ro

13 Dec, 2011 01:00 2373 Marime text
isu_-_pompieri.jpgActualul locţiitor al comandantului Grupului numărul 2 Intervenţii nu are, cel puţin potrivit declaraţiei de avere, nici bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă, de cult, colecţii de artă, numismatică, ori obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal

ZIUA de Constanţa continuă campania de prezentare a declaraţiilor de avere a angajaţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea" cu fostul şef al Biroului Management, Organizator, Planificare, Misiuni şi Resurse, Marius Călin. Astfel, după cum chiar el declară, Marius Călin, care în prezent este locţiitor al comandantului Grupului numărul 2 Intervenţii, este coleg de serviciu cu soţia.

Potrivit declaraţiei de avere, document completat pe data de 18 aprilie 2011, Marius Călin nu are terenuri şi nici clădiri. În ceea ce priveşte bunurile mobile, fostul şef al Biroului Management, Organizator, Planificare, Misiuni şi Resurse din cadrul ISU Dobrogea a consemnat un autoturism Volkswagen. Fără conturi, depozite bancare, plasamente, investiţii directe ori împrumuturi acordate, cu valoare de piaţă însumată a tuturor acestora mai mare de 5.000 de euro şi nici alte active producătoare de venituri nete, care însumate depăşesc echivalentul a 5.000 de euro pe an, actualul locţiitor al comandantului Grupului numărul 2 Intervenţii nu are, cel puţin potrivit declaraţiei de avere, nici bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă, de cult, colecţii de artă, numismatică, ori obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal, cu valoare însumată mai mare de 5.000 de euro. Conform aceluiaşi document, Marius Călin a înregistrat un câştig salarial anual în valoare de 39.016 lei, în timp ce soţia sa, angajată tot a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea", a adus în casă 29.033 de lei.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii