Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:51 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coleg de serviciu cu soţia Averea şefului de Detaşament Pompieri Constanţa - Oraş (document)

ro

14 Dec, 2011 03:02 4873 Marime text
Isu_autospeciala.jpgÎn rubrica destinată datoriilor, locţiitorul Detaşamentului de Pompieri Constanţa - Oraş a declarat că, în 2008, a contractat de la BRD suma de 5.000 de euro

ZIUA de Constanţa continuă campania de prezentare a declaraţiilor de avere a angajaţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea" cu şeful Detaşamentului de Pompieri Constanţa - Oraş, căpitanul George Nicolae. Astfel, potrivit declaraţiei de avere, căpitanul Nicolae, care a fost avansat în grad, pe data de 13 septembrie - Ziua Pompierilor din România - pentru merite deosebite, este coleg de serviciu cu soţia sa, Şeilan Nicolae.

Cunoscând prevederile articolului 292 din Codul Penal privind falsul în declaraţii, şeful Detaşamentului de Pompieri Constanţa - Oraş a declarat, pe propria răspundere, că nu are în posesie bunuri imobile, iar în ceea ce priveşte clădirile a consemnat o garsonieră, în Eforie Nord. Imobilul în cauză se află în posesia căpitanului George Nicolae din 2010 şi are suprafaţa de 40 de metri pătraţi. Cu un autoturism Renault Clio în parcare, auto fabricat în 2005, căpitanul Nicolae nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă, de cult, colecţii de artă, numismatică, ori obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal, cu valoare însumată mai mare de 5.000 de euro şi nici conturi, depozite bancare, plasamente, investiţii directe ori împrumuturi acordate, cu valoare de piaţă însumată a tuturor acestora mai mare de 5.000 de euro, situaţia fiind aceeaşi şi în ceea ce priveşte alte active producătoare de venituri nete, care însumate depăşesc echivalentul a 5.000 de euro pe an. În rubrica destinată datoriilor, locţiitorul Detaşamentului de Pompieri Constanţa - Oraş a declarat că, în 2008, a contractat de la BRD suma de 5.000 de euro, termenul scadent fiind în 2015. Cel puţin potrivit declaraţiei de avere, căpitanului George Nicolae nu beneficiază de cadouri, servicii sau avantaje primite gratuit sau subvenţionate de valoarea de piaţă din partea unor persoane, organizaţii, societăţi comerciale, regii autonome, companii/societăţi naţionale sau instituţii publice româneşti sau străine, inclusiv burse, şi nici de credite, garanţii, decontări de cheltuieli, altele decât cele ale angajatorului, a căror valoare individuală depăşeşte 500 de euro. Cât priveşte câştigul salarial anual înregistrat de şeful Detaşamentului de Pompieri Constanţa - Oraş acesta a fost în valoare de 38.341 de lei, în timp ce soţia sa a primit, tot de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea", dată fiind calitatea de angajată pe care o are, suma de 16.800 de lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii