Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:47 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Băncuţele" au început să iasă de după gratii!

ro

19 Feb, 2011 00:00 2207 Marime text
Gheorghe Mărăraş, unul dintre suspecţii arestaţi în urma răzbunării cu topoare, pistoale şi bâte de pe raza Secţiei 2 Poliţie de vara trecută, a fost eliberat din arest. Individul despre care se spune că ar fi fost unul dintre agresorii lui Dumitru Mirel Chiujdea a fost pus în libertate ieri după ce magistraţii Curţii de Apel Constanţa au respins recursul procurorilor împotriva înlocuirii măsurii arestului cu interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu. Decizia Curţii de Apel este definitivă.

Mărăraş a fost arestat pe 22 iulie 2010, alături de cunoscuţii Cocoş, Tani-Fidis şi Vasile Băncuţă, el fiind cercetat doar pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, în timp ce clanul Băncuţă era cercetat şi pentru tentativă de omor calificat. La momentul arestării sale, procurorii au spus că în seara de 18 iulie 2010, în jurul orelor 20.00, "după o înţelegerea prealabilă, împreună cu alţi participanţi încă neidentificaţi, au coborât din mai multe autovehicule, înarmaţi cu diferite arme albe, respectiv sabie, cuţit, coasă, furcă, lopată, topor, sapă, precum şi cu pistol cu bile în zona braseriei Tulcica de pe str. Tulcei din municipiul Constanţa, unde primii trei inculpaţi au urmărit pe str. Prelungirea Tulcei cinci persoane pentru a le agresa în scop de răzbunare". Din cele cinci persoane, a fost ajuns din urmă Dumitru-Mirel Chiujdea, care a fost lovit cu sabia, cuţitul şi cu mai multe bâte. În urma loviturilor suferite, Chiujdea a avut nevoie de circa 100 de zile de îngrijiri medicale. "În aceeaşi împrejurare, inculpatul Mărăraş Gheorghe (rudă cu ceilalţi trei inculpaţi) a pătruns înarmat cu o sabie într-un magazin alimentar din aceeaşi zonă, unde i-a urmărit pe doi martori încă de pe stradă şi în interiorul magazinului s-a comportat violent faţă de proprietar, ameninţându-l cu sabia şi chiar dându-l afară forţat din propriul magazin şi totodată a lovit cu sabia în uşa magaziei în care se refugiaseră cei doi martori", au spus procurorii. Cei patru au fost prinşi de poliţişti într-un autoturism oprit în trafic, la ieşirea din Municipiul Bucureşti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • justice 19 Feb, 2011 08:18 s a dat spaga avocat r s si t i mina in mina cu procurorul gil dga sri si dna corupte la constanta